Planet Tuš festi – festivali super ugodnosti in zabave v Celju, Kranju, Kopru in Mariboru

Planet Tuš fest je enodnevna super akcija ugodnosti in zabave, ki bo v Planetih Tuš Celje, Kranj, Koper in Maribor potekala v soboto, 23. oktobra. S sloganom “Planet nori do polnoči” bodo v Tušu po izjemnem uspehu prvih dveh Planet Tuš festov izpeljali že tretji takšen festival.

PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija ugodnosti in zabave, ki bo v Planetih Tuš Celje, Kranj, Koper in Maribor potekala v soboto, 23. oktobra. S sloganom ˝Planet nori do polnoči˝ bodo v Tušu po izjemnem uspehu prvih dveh Planet Tuš festov izpeljali že tretji takšen festival. Izjemne ugodnosti v višini najmanj 20 odstotkov, ki jih bodo kupcem ponudili v vseh trgovinah, restavracijah, barih in zabaviščni ponudbi Planetov Tuš, bo spremljala zabava za vse generacije – koncerti, nagradne igre, otroške predstave in delavnice. Med drugim bodo festivali ponudili koncerte skupin JINX, Soulfingers, Kingston in pevke Alye.

V Tušu želijo kupcem in obiskovalcem Planetov Tuš ponuditi dan zabave in prijetnega druženja ter jim omogočiti nakup sezonskih izdelkov po izjemno ugodnih cenah. V vseh trgovinah, storitvenih in gostinskih lokalih ter v zabavni ponudbi Planetov Tuš bodo tako zagotovili popuste v višini najmanj 20 odstotkov.

Celodnevni dogodek, ki bo potekal od jutra pa vse do polnoči, bo spremljal zanimiv zabaven program. Otroci bodo ustvarjali, plesali in se igrali z ribičem Pepetom, Frančkom, vilami Winx, Benom 10 ter Fifi in Cvetličniki. Pestro dogajanje z nagradnimi igrami in koncerti se bo odvijalo tudi za vse starejše obiskovalce Planetov Tuš. Raznoliko glasbeno kuliso bodo ustvarjali skupina Victory, Tanja Žagar, Boštjan Bračič, Nina Pušljar, Manca Špik in številni drugi. Ob polnoči se bo dogajanje preselilo na plesišča ob bowlingih, kjer bodo na after partiyih obiskovalce zabavale skupine JINX v Celju, Soulfingers v Mariboru, Kingston v Kranju in pevka Alya v Kopru.

Za organizacijo že tretjega Planet Tuš festa so se v Tušu odločili po izjemnem odzivu obiskovalcev na festivala, ki so ju organizirali oktobra lani in aprila letos. Obisk in zanimanje za cenovno zelo ugodno ponudbo sezonskih oblačil, obutve in ostale trgovske in storitvene ponudbe Planetov Tuš je bil namreč na obeh dogodkih odličen. Natančne ugodnosti, ki jih bodo posamezne trgovine ponudile v okviru Planet Tuš festov, bodo na spletu objavljene nekaj dni pred dogodkom. Koncerte in dogodke po posameznih Planetih pa si lahko že ogledate na spletni strani www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več