Planet Tuš FEST v soboto NORI PLANET Tuš Kranj DO POLNOČI

PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija neverjetnih ugodnosti in zabave, ki se bo pod sloganom ´Planet nori do polnoči´ v kranjskem Planetu Tuš odvila v soboto, 24. oktobra.

239PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija neverjetnih ugodnosti in zabave, ki se bo pod sloganom ´Planet nori do polnoči´ v kranjskem Planetu Tuš odvila v soboto, 24. oktobra. Izjemne ugodnosti, ki jih bomo kupcem ponudili v trgovinah Planeta Tuš Kranj, restavraciji in zabaviščni ponudbi Planeta Tuš, bo spremljala zabava za vse generacije – koncerti, nagradne igre, predstave in delavnice.

V Tušu želimo kupcem in obiskovalcem Planeta Tuš ponuditi dan zabave in prijetnega druženja ter jim omogočiti nakup sezonskih izdelkov po izjemno ugodnih cenah. Celodnevni dogodek, ki bo v soboto, 24. oktobra, potekal od jutra vse do polnoči, bo spremljal zanimiv zabaven program. Poseben čar pa bo dogodku dodalo praznovanje prvega rojstnega dne Planeta Tuš v Kranju.

V Nodijevem mestu igrač bodo najmlajši od 10. ure do 20. ure v ustvarjalnih delavnicah barvali pobarvanke in balone, se vozili z Uhačevim kolesom ter izdelovali značke z motivi Nodija, Dina in Dona, policaja Piska in drugih Nodijevih prijateljev. Ogledali si bodo predstavi Čarobni prašek in Sivi dan ter zaplesali z opico Marto.

Dogajanje na Planet Tuš Festu ne bo zabavno le za najmlajše, v večernih urah bodo v Planetu Tuš potekale različne nagradne igre in zabava s skupinama Karma ter E.T. Po 21. uri se bodo gostje lahko posladkali z rojstnodnevno torto velikanko. Po 24. uri pa se zabava ne bo končala, saj se bo Tušev festival nočnega nakupovanja in zabave nadaljeval vse do jutranjih ur, z after zabavo na Bowlingu Planeta Tuš.

Vse ugodnosti Planet Tuš Festa v Kranju, si boste lahko ogledali 22. oktobra oziroma 2 dni pred dogodkom na spletni strani www.planet-tus.si in v posebnem akcijskem letaku.

< Nazaj

Ostale novice