Planet Tuš FEST v soboto NORI PLANET Tuš Kranj DO POLNOČI

PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija neverjetnih ugodnosti in zabave, ki se bo pod sloganom ´Planet nori do polnoči´ v kranjskem Planetu Tuš odvila v soboto, 24. oktobra.

Planet Tuš FEST v soboto NORI PLANET Tuš Kranj DO POLNOČI PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija neverjetnih ugodnosti in zabave, ki se bo pod sloganom ´Planet nori do polnoči´ v kranjskem Planetu Tuš odvila v soboto, 24. oktobra. Izjemne ugodnosti, ki jih bomo kupcem ponudili v trgovinah Planeta Tuš Kranj, restavraciji in zabaviščni ponudbi Planeta Tuš, bo spremljala zabava za vse generacije – koncerti, nagradne igre, predstave in delavnice.

V Tušu želimo kupcem in obiskovalcem Planeta Tuš ponuditi dan zabave in prijetnega druženja ter jim omogočiti nakup sezonskih izdelkov po izjemno ugodnih cenah. Celodnevni dogodek, ki bo v soboto, 24. oktobra, potekal od jutra vse do polnoči, bo spremljal zanimiv zabaven program. Poseben čar pa bo dogodku dodalo praznovanje prvega rojstnega dne Planeta Tuš v Kranju.

V Nodijevem mestu igrač bodo najmlajši od 10. ure do 20. ure v ustvarjalnih delavnicah barvali pobarvanke in balone, se vozili z Uhačevim kolesom ter izdelovali značke z motivi Nodija, Dina in Dona, policaja Piska in drugih Nodijevih prijateljev. Ogledali si bodo predstavi Čarobni prašek in Sivi dan ter zaplesali z opico Marto.

Dogajanje na Planet Tuš Festu ne bo zabavno le za najmlajše, v večernih urah bodo v Planetu Tuš potekale različne nagradne igre in zabava s skupinama Karma ter E.T. Po 21. uri se bodo gostje lahko posladkali z rojstnodnevno torto velikanko. Po 24. uri pa se zabava ne bo končala, saj se bo Tušev festival nočnega nakupovanja in zabave nadaljeval vse do jutranjih ur, z after zabavo na Bowlingu Planeta Tuš.

Vse ugodnosti Planet Tuš Festa v Kranju, si boste lahko ogledali 22. oktobra oziroma 2 dni pred dogodkom na spletni strani www.planet-tus.si in v posebnem akcijskem letaku.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več