Planet Tuš FEST – super ugodnosti

PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija v Planetih Tuš. Prvi fest s sloganom ´Planet nori do polnoči´ bomo v Tušu izpeljali v oktobru.

PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija v Planetih Tuš. Prvi fest s sloganom ´Planet nori do polnoči´ bomo v Tušu izpeljali v oktobru. Izjemne ugodnosti, ki jih bomo kupcem ponudili v trgovinah, restavraciji in zabaviščni ponudbi Planetov Tuš, bo spremljala zabava za vse generacije – koncerti, nagradne igre, predstave in delavnice.

V Tušu želimo tako kupcem in obiskovalcem Planetov Tuš ponuditi dan zabave in prijetnega druženja ter jim omogočiti nakup sezonskih izdelkov po izjemno ugodnih cenah. Celodnevni dogodek, ki bo potekal od jutra pa vse do polnoči, bo spremljal zanimiv zabaven program. V Nodijevem mestu igrač si bodo najmlajši ogledali predstave, zaplesali s pravljičnimi junaki in ustvarjali v različnih delavnicah. Pestro dogajanje z nagradnimi igrami in koncerti pa se bo odvijalo tudi za vse starejše obiskovalce Planetov Tuš.

Vsak Planet Tuš bo praznoval v eni od oktobrskih sobot. Celjani se bodo do polnoči zabavali v soboto, 10. oktobra, v Mariboru bodo pozno v noč nakupovali naslednjo soboto, 17. oktobra, v Kranju pa v soboto, 24. oktobra, ko bodo obiskovalci upihnili tudi prvo rojstnodnevno svečko Planeta Tuš v Kranju. V Tušu si želimo, da prvi Planet Tuš fest preraste v tradicionalni dogodek.

Vse ugodnosti, ki vam jih bomo na dan Planet Tuš Festa ponudili, si boste lahko ogledali dva dni pred dogodkom na spletni strani www.planet-tus.si in v posebnem akcijskem letaku.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več