Planet Tuš FEST – super ugodnosti

PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija v Planetih Tuš. Prvi fest s sloganom ´Planet nori do polnoči´ bomo v Tušu izpeljali v oktobru.

PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija v Planetih Tuš. Prvi fest s sloganom ´Planet nori do polnoči´ bomo v Tušu izpeljali v oktobru. Izjemne ugodnosti, ki jih bomo kupcem ponudili v trgovinah, restavraciji in zabaviščni ponudbi Planetov Tuš, bo spremljala zabava za vse generacije – koncerti, nagradne igre, predstave in delavnice.

V Tušu želimo tako kupcem in obiskovalcem Planetov Tuš ponuditi dan zabave in prijetnega druženja ter jim omogočiti nakup sezonskih izdelkov po izjemno ugodnih cenah. Celodnevni dogodek, ki bo potekal od jutra pa vse do polnoči, bo spremljal zanimiv zabaven program. V Nodijevem mestu igrač si bodo najmlajši ogledali predstave, zaplesali s pravljičnimi junaki in ustvarjali v različnih delavnicah. Pestro dogajanje z nagradnimi igrami in koncerti pa se bo odvijalo tudi za vse starejše obiskovalce Planetov Tuš.

Vsak Planet Tuš bo praznoval v eni od oktobrskih sobot. Celjani se bodo do polnoči zabavali v soboto, 10. oktobra, v Mariboru bodo pozno v noč nakupovali naslednjo soboto, 17. oktobra, v Kranju pa v soboto, 24. oktobra, ko bodo obiskovalci upihnili tudi prvo rojstnodnevno svečko Planeta Tuš v Kranju. V Tušu si želimo, da prvi Planet Tuš fest preraste v tradicionalni dogodek.

Vse ugodnosti, ki vam jih bomo na dan Planet Tuš Festa ponudili, si boste lahko ogledali dva dni pred dogodkom na spletni strani www.planet-tus.si in v posebnem akcijskem letaku.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več