Planet Tuš fest – festival super ugodnosti in zabave to soboto v Celju

PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija ugodnosti in zabave, ki bo v Planetu Tuš Celje potekala v soboto, 23. oktobra. S sloganom ˝Planet nori do polnoči˝ bodo v Tušu po izjemnem uspehu prvih dveh Planet Tuš festov izpeljali že tretji takšen festival.

Izjemne ugodnosti v višini od 20 pa vse do 60 odstotkov, ki jih bodo kupcem ponudili v vseh trgovinah, restavracijah, barih in zabaviščni ponudbi, bo spremljala zabava za vse generacije – koncerti, nagradne igre, otroške predstave in delavnice. Sobotni večer pa bo sklenil koncert skupine JINX.

V Tušu želijo kupcem in obiskovalcem Planeta Tuš ponuditi dan zabave in prijetnega druženja ter jim omogočiti nakup sezonskih izdelkov po izjemno ugodnih cenah. V vseh trgovinah, storitvenih in gostinskih lokalih, ki bodo na ta dan odprti kar do polnoči, ter v zabavni ponudbi Planetov Tuš bodo tako zagotovili popuste v višini najmanj 20 odstotkov. V trgovinah Maxi Rossi, Skiny, ARS, Pepe Jeans, Mana, Baby Center, NES, Idexe, MilaVitsa, Cvetličarni IN, Frizerskem salonu MITJA in vseh drugih trgovinah bodo tako kupcem zagotovili od 20 do kar 60% popuste. V turistični agenciji Palma bodo zagotovili 20% popust na nekatere izlete in potovanja, v Tuševem supermarketu vam podarijo kupon za 5 evrov, na bowlingu in biljardu pa lahko obiskovalci ves dan igrajo po sistemu 1+1 gratis. Kupci se bodo lahko potegovali za različne nagrade in darila. Natančne ugodnosti, ki jih bodo posamezne trgovine ponudile v okviru Planet Tuš Festa, bodo na spletu objavljene nekaj dni pred dogodkom.

Celodnevni dogodek, ki bo potekal od jutra pa vse do polnoči, bo spremljal zanimiv zabaven program. Za zabavo bodo preko dneva poskrbeli Ribič Pepe, dekleta iz skupine Foxy teens v preobleki junakinj risane serije Winx club in Tanja Žagar. Od 24. ure pa bodo na bowlingu za odličen zaključek dneva poskrbeli člani skupine JINX s svojo pozitivno energijo in hiti, kot so Na čemu si ti? in Tamo gdje je sve po mom. Pri vstopnini, ki znaša 7 evrov, pa velja 1+1 gratis. Ob nakupu vstopnice namreč drugo podarimo.

Za organizacijo že tretjega Planet Tuš festa so se v Tušu odločili po izjemnem odzivu obiskovalcev na festivala, ki so ju organizirali oktobra lani in aprila letos. Obisk in zanimanje za cenovno zelo ugodno ponudbo sezonskih oblačil, obutve in ostale trgovske in storitvene ponudbe Planeta Tuš je bil namreč na obeh dogodkih odličen.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.