Planet Tuš del svetovne premiere Matrice Revolucija

V sredo, 5. novembra 2003, smo ob 15:00 v Planetu Tuš Celje in Novo mesto premierno predvajali tretji del trilogije Matrica, Matrica Revolutions.

V sredo, 5. novembra 2003, smo ob 15:00 v Celju in Novem mestu premierno predvajali tretji del trilogije Matrica, Matrica Revolutions. Film so lahko prebivalci 60 držav po svetu gledali istočasno in v Planetu smo ponosni, da smo tudi mi bili del svetovne premiere.

V sodelovanju z distribucijo in RTV Slovenije smo podelili 30 vstopnic obiskovalcem Celja in 30 vstopnic obiskovalcem kinopredstav v Novem mestu. Vstopnice so podeljevale tudi lokalne radijske postaje v Celju in Novem mestu.

Na spletni strani www.Planet-TUS.com lahko do 30. novembra sodelujete v nagradni igri Matrica, vabimo pa vas tudi, da si ogledate film v naših kinodvoranah!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.