Planet Tuš del svetovne premiere Matrice Revolucija

V sredo, 5. novembra 2003, smo ob 15:00 v Planetu Tuš Celje in Novo mesto premierno predvajali tretji del trilogije Matrica, Matrica Revolutions.

V sredo, 5. novembra 2003, smo ob 15:00 v Celju in Novem mestu premierno predvajali tretji del trilogije Matrica, Matrica Revolutions. Film so lahko prebivalci 60 držav po svetu gledali istočasno in v Planetu smo ponosni, da smo tudi mi bili del svetovne premiere.

V sodelovanju z distribucijo in RTV Slovenije smo podelili 30 vstopnic obiskovalcem Celja in 30 vstopnic obiskovalcem kinopredstav v Novem mestu. Vstopnice so podeljevale tudi lokalne radijske postaje v Celju in Novem mestu.

Na spletni strani www.Planet-TUS.com lahko do 30. novembra sodelujete v nagradni igri Matrica, vabimo pa vas tudi, da si ogledate film v naših kinodvoranah!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.