Planet Tuš Celje s Čuki in Nino Pušlar

  • 1

Na koledarju označite 17. oktober in bodite del letošnje izvedbe tradicionalnega Planet Tuš Festa, imenovanega »Planet nori do polnoči«. Poleg ugodnega nakupovanja, delavnic, animacij in nagradnih iger bodo najmlajši lahko zaplesali skupaj z Ribičem Pepetom, vse generacije pa bodo zabavali člani skupine Čuki in na večernem dogajanju Disco Planeta tudi vsestranska Nina Pušlar. Poskrbljeno bo tudi za prihajajoče modne trende.

Nepozabno zabavo letošnjega Planet Tuš Festa bo krojilo ugodno nakupovanje vse do polnoči, prireditve in nepozabna zabava z animacijami ter nagradnimi igrami. Vrhunec večera bo obarvan glasbeno, saj v Celje prihajajo znani domači glasbeni gostje.

A lepo po vrsti. Začelo se bo ob 10. uri dopoldan, ko bosta astrologinji Gordana in Dolores skušali poiskati odgovore na vaša vprašanja o prihodnosti. Ves dan bo tudi precej modno obarvan, saj se boste lahko vsi, željni spremembe videza, udeležili stilskega svetovanja in preobrazbe z modnimi in lepotnimi strokovnjaki pod okriljem modnega portala Etiketa Magazin.

Obiskovalci si bodo ob 16. uri lahko v Cineplexxu ogledali tudi ekskluzivno predpremiero filma Hotel Transilvanija 2.

Mladostnike ob 17. uri čaka še eno modno presenečenje, in sicer blogerska delavnica priznane Maje Bulc Raspopović, nekdanje manekenke in lastnice modne agencije Model Group. Razkrila bo marsikaj o življenju blogerk, načinu ter trikih objav na družbenih omrežjih, izvedeli pa boste tudi veliko o ličenju in blogerski fotografiji.

Najmlajši bodo lahko uživali v predstavi priljubljenega Ribiča Pepeta, in sicer ob 18. uri.

Ob 19. uri bo čas za glasbeni del Planet Tuš festa, in sicer najprej s skupino Čuki, ki bo s svojimi legendarnimi pesmimi v dobro voljo spravila obiskovalce vseh starosti, ob tem ne zamudite še animacijskega programa z bogatim nagradnim skladom v višini več kot 2.500 eur.

Nikakor pa ne zamudite nastopa nadarjene mlade glasbenice, zvezdnice Nine Pušlar, s katerim bo začela na Disco Planetu ob 22. uri in vas nasmejano popeljala v nov dan.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več