Planet Tuš Celje praznuje!

Vabimo vas na ledeno praznovanje 4. rojstnega dne planeta TUŠ. Začelo se bo 17. novembra ob 18. uri …

Vabimo vas na ledeno praznovanje 4. rojstnega dne planeta TUŠ Celje. Začelo se bo 17. novembra ob 18. uri s spektaklom na ledu, Nušo Derendo, torto velikanko in degustacijami vin, večer pa se bo zaključil s koncertom Borisa Novkoviča ob 23. uri. na bowlingu Planeta TUŠ.

Ne zamudite norega praznovanja v Planetu TUŠ.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.