Planet Tuš Celje praznuje!

Vabimo vas na ledeno praznovanje 4. rojstnega dne planeta TUŠ. Začelo se bo 17. novembra ob 18. uri …

Planet Tuš Celje praznuje! Vabimo vas na ledeno praznovanje 4. rojstnega dne planeta TUŠ Celje. Začelo se bo 17. novembra ob 18. uri s spektaklom na ledu, Nušo Derendo, torto velikanko in degustacijami vin, večer pa se bo zaključil s koncertom Borisa Novkoviča ob 23. uri. na bowlingu Planeta TUŠ.

Ne zamudite norega praznovanja v Planetu TUŠ.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več