Planet na mivki 2012

  • 1

Planet Tuš Koper širi svojo poletno ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa. Pred centrom Planet Tuš Koper je že konec julija zraslo igrišče na mivki, ki bo namenjeno različnim športnim dejavnostim in dogodkom. Že to soboto se bo na novem igrišču zgodil prvi večji rekreativno-zabavni turnir v odbojki na mivki, ki bo v okviru projekta Planet na mivki 2012 popestril obalno dogajanje v Planetu Tuš Koper, ki privablja čedalje več obiskovalcev iz sosednje Hrvaške in Italije.

V Planetu Tuš Koper že dalj časa beležijo čedalje večje povpraševanje po športnih aktivnostih na prostem. V želji ugoditi svojim obiskovalcem so že minulo leto pripravili številne prireditve na prostem, letos pa so se odločili stopiti še korak dalje in v sodelovanju z Beach Volley Klubom Koper je nastal projekt »Planet na mivki 2012«. V sklopu tega projekta so pred Planetom Tuš Koper postavili igrišče na mivki, ki bo obiskovalcem na voljo do konca poletne sezone. Igrišče na mivki bo na voljo za različne dejavnosti. Tako v Planetu Tuš Koper napovedujejo šolo odbojke na mivki za mlade in rekreativne igralce, načrtujejo tudi turnirje nogometa na mivki in drugih rekreativnih turnirjev. Igrišče bo ob predhodni rezervaciji mogoče najeti tudi za privatne ure in turnirje različnih podjetij in društev. Zaradi atraktivne lokacije igrišča, ki je umeščeno v pestro dogajanje in ponudbo Planeta Tuš Koper, je pričakovati, da bo igrišče privabilo številne domače in tuje goste. V Planetu Tuš Koper namreč beležijo konstanten porast obiskovalcem iz Hrvaške in Italije, ki v koprski ponudbi poleg pestre trgovske ponudbe najdejo tudi številne priložnosti za zabavno in aktivno preživljanje prostega časa.
V soboto, 4. avgusta, na novem igrišču Planeta Tuš Koper Beach Volley Klub Koper pripravlja prvi turnir Planeta na mivki 2012. Obiskovalci bodo lahko sami sodelovali v rekreativnem turnirju v odbojki na mivki za trojke, kasneje pa bodo lahko spremljali VIP tekmo, na kateri bodo sodelovale številne znane osebnosti. Športno dogajanje na igrišču se bo zvečer preselilo na teraso Bowlinga Planeta Tuš Koper, kjer bo mogoče slišati žensko klapo Fritule iz Kopra, agencija Vulcano Models pa bo z modno revijo poskrbela, da bodo na svoj račun prišli tudi modni navdušenci.

< Nazaj

Ostale novice

  • V soboto, 23. 10. 2021, med 9. in 13. uro bo pred Tuš supermarketom Lenart potekala največja čarovniška zabava. Začarala vas bo interaktivna akrobatska predstava, vaši najmlajši pa se bodo lahko preizkusili v mini golfu, ustvarjali na kreativnih delavnicah in popestrili obraz z atraktivnimi obraznimi poslikavami. Veselimo se vašega obiska.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več