Planet na mivki 2012

  • 1

Planet Tuš Koper širi svojo poletno ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa. Pred centrom Planet Tuš Koper je že konec julija zraslo igrišče na mivki, ki bo namenjeno različnim športnim dejavnostim in dogodkom. Že to soboto se bo na novem igrišču zgodil prvi večji rekreativno-zabavni turnir v odbojki na mivki, ki bo v okviru projekta Planet na mivki 2012 popestril obalno dogajanje v Planetu Tuš Koper, ki privablja čedalje več obiskovalcev iz sosednje Hrvaške in Italije.

V Planetu Tuš Koper že dalj časa beležijo čedalje večje povpraševanje po športnih aktivnostih na prostem. V želji ugoditi svojim obiskovalcem so že minulo leto pripravili številne prireditve na prostem, letos pa so se odločili stopiti še korak dalje in v sodelovanju z Beach Volley Klubom Koper je nastal projekt »Planet na mivki 2012«. V sklopu tega projekta so pred Planetom Tuš Koper postavili igrišče na mivki, ki bo obiskovalcem na voljo do konca poletne sezone. Igrišče na mivki bo na voljo za različne dejavnosti. Tako v Planetu Tuš Koper napovedujejo šolo odbojke na mivki za mlade in rekreativne igralce, načrtujejo tudi turnirje nogometa na mivki in drugih rekreativnih turnirjev. Igrišče bo ob predhodni rezervaciji mogoče najeti tudi za privatne ure in turnirje različnih podjetij in društev. Zaradi atraktivne lokacije igrišča, ki je umeščeno v pestro dogajanje in ponudbo Planeta Tuš Koper, je pričakovati, da bo igrišče privabilo številne domače in tuje goste. V Planetu Tuš Koper namreč beležijo konstanten porast obiskovalcem iz Hrvaške in Italije, ki v koprski ponudbi poleg pestre trgovske ponudbe najdejo tudi številne priložnosti za zabavno in aktivno preživljanje prostega časa.
V soboto, 4. avgusta, na novem igrišču Planeta Tuš Koper Beach Volley Klub Koper pripravlja prvi turnir Planeta na mivki 2012. Obiskovalci bodo lahko sami sodelovali v rekreativnem turnirju v odbojki na mivki za trojke, kasneje pa bodo lahko spremljali VIP tekmo, na kateri bodo sodelovale številne znane osebnosti. Športno dogajanje na igrišču se bo zvečer preselilo na teraso Bowlinga Planeta Tuš Koper, kjer bo mogoče slišati žensko klapo Fritule iz Kopra, agencija Vulcano Models pa bo z modno revijo poskrbela, da bodo na svoj račun prišli tudi modni navdušenci.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.