Pisma svetemu Nikolaju in Misija Nemogoče 4

V Planetih Tuš so decembrske filmske premiere v polnem teku. V četrtek prihajata na velika platna poljska romantična komedija slovenskega režiserja Mitje Okorna Pisma svetemu Nikolaju in četrti del akcijskega avanturističnega trilerja Misija: Nemogoče – Protokol duh. V predprazničnem času sta bila pri gledalcih najbolj priljubljena filma Arthur božiček in Silvestrovo v New Yorku. Decembrsko vzdušje vlada tudi v Disco Planetih – v koprskem bo v petek nastopila hrvaška dance zasedba Colonia.

V Planetih Tuš vlada praznično vzdušje. Na velika platna tako prihaja še tretji film, ki prinaša duh najlepšega časa v letu. Od četrtka bo na ogled romantična komedija Pisma svetemu Nikolaju, ki je nastala na Poljskem pod režisersko taktirko Mitje Okorna. Pet zgodb petih žensk in moških se preplete na predvečer božiča v Varšavi. Vsi imajo različne življenjske sloge, drugačne prioritete in vsi so v svojem življenju nekaj izgubili. Skupno jim je edino to, da si vsi želijo spremembe. Kako bo vsak od njih preživel božič in kako bo ta večer vplival na njihova nadaljnja življenja?

Na prvih predvajanjih filma Pisma svetemu Nikolaju se nam bo v Planetih Tuš pridružil tudi režiser filma Mitja Okorn. Vse informacije o njegovem obisku bodo objavljene na spletni strani www.planet-tus.si.

Druga novost tedna bo četrti del Misije: Nemogoče – Protokol duh. Po terorističnem napadu na Kremelj, za katerega Rusija po krivem obdolži Enoto za nemogoče misije, ameriški predsednik zanika vsako povezavo z agentom Ethanom Huntom in njegovimi tovariši. Le-ti ostanejo brez virov in podpore, vendar morajo kljub temu oprati svoje ime in hkrati preprečiti nov, še hujši napad.

V Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Novem mestu in Kopru so minuli konec tedna našteli 12.523 kino obiskovalcev. Na prvem mestu gledanosti je prvič pristala novost prejšnjega tedna, animirana družinska komedija Arthur božiček, na drugem pa še druga novost Silvestrovo v New Yorku. Na tretjem mestu je pristala slovenska komedija Traktor, ljubezen in rok`n`roll. Četrta je tri tedne prva Somrak saga: Jutranja zarja, 1. del, peta pa zapeljiva komedija Le kako ji uspe.

Praznične zabave so vsak konec tedna stalnica v Disco Planetih. V petek bo v Kopru vroči koncert Colonie, v Kranju in Mariboru pa Planet Party. Za božične žurerje v soboto v Celju pripravljajo Fantasyev božični party, v Kranju pa Belvijevo dobrodelno božično zabavo. V Mariboru in Kopru se boste zabavali ob ritmih hišnih dj-ev.

V Planetih Tuš se nadaljuje praznično pričakovanje najlepših decembrskih dni. K obisku in nakupu vabijo Praznične tržnice z izbrano ponudbo, otroci pa se lahko udeležijo zanimivih ustvarjalnih delavnic in prazničnih animacij. Konec tedna pa v Planete prihaja Božiček. V večini Planetov Tuš so v času decembrskih nakupov podaljšali delovni čas trgovin, in sicer ob nedeljah do 15. ure, razen v Kopru, kjer boste v decembru lahko ob nedeljah nakupovali celo do 18. ure.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.