Pisma Juliji, romantična komedija

So naivne predstave o romantični ljubezni sposobne preživeti tudi v resničnem svetu? Ljubezen, predvsem pa pogum sta potrebna, da tvegamo in spremenimo svoje življenje, je vodilna misel romantične komedije Pisma Juliji v produkciji Summit Entertainmenta, ki bo od četrtka, 8. julija, v Sloveniji na ogled le v kinematografih Tuš.

V njej igrajo Amanda Seyfried, ki se je spomnimo iz filma Mamma Mia, šestkratna nominiranka in dobitnica oskarja Vanessa Redgrave, Christopher Egan (Eragon), Gael García Bernal (Motoristov dnevnik) in Franco Nero (Umri pokončno 2).

Zgodba govori o ambiciozni novinarki Sophie Hall (Seyfried), ki se z ljubimcem Victorjem (Bernal) iz New Yorka odpravi na romantične počitnice v Italijo. Medtem, ko je Victor zaposlen s svojo kariero, se Sophie med sprehodom nenadoma znajde na slovitem veronskem dvorišču zaljubljene Julije Capulet iz Romea in Julije. Med pismi o izgubljenih ali neuslišanih ljubeznih, ki jih Juliji pošiljajo ženske z vsega sveta, najde Sophie pol stoletja staro pismo Claire Smith (Redgrave), ki se je kot najstnica zaljubila v nekega mladega Italijana in ga s pomočjo pisma skušala ponovno poiskati. Na Sophiejino presenečenje se Claire, zdaj že babica, odloči in v iskanju davno izgubljene ljubezni (Nero) pripotuje v Verono. Pisma Juliji je zgodba o iskanju ljubezni, pogumu in begu od zgodb lastnega življenja.

Film, dolg 105 minut, je režiral Gary Winick, režiser Čudežne mreže in Od deklice do bejbe, producenti so Mark Canton, Ellen Barkin in Caroline Kaplan, scenarij sta napisala Jose Rivera, ki je bil za Motoristov dnevnik nominiran za oskarja, in Tim Sullivan, izvršni producent pa je Ron Schmidt. V Sloveniji pa bo od 8. julija na ogled le v kinematografih Tuš.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več