Pisma Juliji in Predatorji – filmski novosti tedna

Tretji del kultne ljubezenske sage Somrak, film Mrk, je ta vikend prevzel prvo mesto na lestvici gledanosti. Filmski novosti tega tedna sta romantična komedija Pisma Juliji, ki bo v Sloveniji na ogled le v kinematografih Tuš in znanstveno-fantastični akcijski triler Predatorji.

V mesecu juliju, pa se bo v Tuševih kinih zvrstilo še več svežih filmskih novosti. V Planetih Tuš pa se julija obeta tudi zanimiv otroški počitniški program z ustvarjalnimi delavnicami, zabavnim učenjem angleščine in bralnimi uricami. V koprskem, mariborskem in kranjskem Planetu Tuš bodo zabave do zgodnjih jutranjih ur potekale vsak petek in soboto, v celjskem Planetu Tuš pa vsako soboto. Že ta petek pa se z DJ Rae-m in DJ Magic Jay-em v Kopru predstavlja Defected In The House, ena vodilnih house založb na svetu.

Ta teden se v Planetih Tuš obetata kar dve filmski novosti. Na filmska platna prihaja ljubezenski film Pisma Juliji, zgodba o ambiciozni novinarki Sophie Hall, ki se z ljubimcem Victorjem odpravi na romantične počitnice v Italijo. Medtem ko je Victor zaposlen s svojo kariero, se Sophie med sprehodom nenadoma znajde na slovitem veronskem dvorišču zaljubljene Julije Capulet iz Romea in Julije, kjer najde staro ljubezensko pismo, ki jo vodi na pot iskanja stare, že davno izgubljene ljubezni. Film je zgodba o iskanju ljubezni, pogumu in begu od zgodb lastnega življenja in je v Sloveniji na ogled le v kinematografih Tuš. Druga novost tega tedna pa je znanstveno-fantastični akcijski triler Predatorji, zgodba o skupini elitnih bojevnikov, ki jih ugrabijo člani neusmiljene tuje rase. V neznani pokrajini se prične krvav boj, v katerem želijo zunajzemeljski Predatorji v svoje vitrine postaviti nove trofeje človeške rase.

V mesecu juliju, pa se bo v Tuševih kinih zvrstilo še več filmskih novosti – komedija Odrasli z odlično igralsko zasedbo med drugim Adama Sandlerja, Chrisa Rocka in Salme Hayek, misteriozni znanstveno-fantastični triler Izvor, z Leonardom DiCapriom v glavni vlogi, akcijska komedija Kot noč in dan v kateri sta moči združila Tom Cruise in Cameron Diaz, 3D domišljijska akcijska pustolovščina Zadnji gospodar vetra ter zanimiva kombinacija, 3D glasbeni film Ulični ples, ki bo prav tako kot Pisma Juliji na ogled le v kinematografih Tuš.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 8.989 ljubiteljev filma. Prvo mesto gledanosti je prepričljivo prevzel film Mrk, tretji del kultne ljubezenske sage Somrak, ki si ga je ogledalo kar 5.258 gledalcev. Na drugo mesto je s prvega zdrsnila animirana družinska pustolovščina Shrek za vedno, ki si jo je ogledalo 1.158 gledalcev. Na tretje mesto se je uvrstila akcijska romantična komedija Morilci z 659 gledalci. Peterico pa zaključujeta romantična komedija Seks v mestu 2 in najstniška ljubezenska drama Poslednja pesem.

V Planetih Tuš se julija obeta tudi zanimiv otroški počitniški program. Vsako soboto bodo od 10. do 12. ure v otroških igralnicah v Celju, Kopru, Mariboru in Kranju potekale ustvarjalne delavnice, v Kopru pa se bodo otroci ob tem na zabaven način spopadli tudi z zankami in ugankami angleškega jezika. Od 5. do 9. julija, v Novem mestu pa vse do 16. julija, bodo v Oslarijah v Počitniškem tednu zabave v dopoldanskem času potekale ustvarjalne delavnice, otroci pa se bodo lahko igrali tudi različne družabne igre. V Kopru pa bodo ob petkih od 16. do 18. ure otroci poslušali najlepše otroške pravljice.

V koprskem, mariborskem in kranjskem Planetu Tuš bodo zabave do zgodnjih jutranjih ur potekale vsak petek in soboto, v celjskem Planetu Tuš pa vsako soboto. V petek 9. julija se v Kopru predstavljata DJ Rae in DJ Magic Jay, v petek 23. julija pa napovedujejo koncert skupine Colonia.

Na bowlingih v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu pa lahko vsi ljubitelji nogometa še vedno spremljajo tudi tekme svetovnega prvenstva v nogometu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več