Peti rojstni dan Planeta Tuš Koper

Marec letos na obalo ne prinaša zgolj pomladi s toplejšimi temperaturami, ampak tudi praznovanje 5. rojstnega dne Planeta Tuš Koper. 28. marca bo odmevalo »vse najboljše«, saj bo nastopil legendarni Slavko Ivančić s svojo Klapo Solinar. Pester program se v Pepe deželi obeta tudi za najmlajše, obiskovalci pa bodo ta dan deležni posebnih rojstnodnevnih ugodnosti. S pihanjem svečk na torti bodo udeleženci proslavili poseben dan priljubljenega nakupovalno-zabavnega središča na Primorskem.

V petih letih delovanja je Planet Tuš Koper pridobil sloves središča, kjer se obiskovalci zabavajo in hkrati opravijo vse nakupe, priljubljenost pa mu med prebivalci obalnih občin iz leta v leto raste. Svoje zveste obiskovalce bo tako v soboto, 28. marca, še posebej razveselil z rojstnodnevno zabavo.

Slovesni dan se bo pričel v Pepe deželi, kjer bodo od 10. ure dalje otroci uživali v zabavnih animacijah in družabnih igricah. Ob 17. uri se bo dogajanje preselilo na oder, saj bo »vse najboljše« Planetu Tuš Koper voščil legendarni Slavko Ivančić, ki bo skupaj s svojo Klapo Solinar poskrbel za nepozabno popoldne. Za še več zabave bo poskrbel radijski voditelj Iztok Gustinčič, obiskovalce pa bodo razveselile bogate nagradne igre in rojstnodnevna torta. Da bo 5. rojstni dan še dolgo ostal v spominu bodo najmlajši v Tuš hipermarketu ob nakupu izdelkov Pepe nad 5 evrov brezplačno prejeli rezalno desko ali krožnik Pepe. Priljubljeni junak pa ne bo edina ugodnost, ki se ta dan obeta obiskovalcem, saj v vseh trgovinah centra pripravljajo številne akcije.

Peti rojstni dan bo torej kot prvi mejnik nakupovalno-zabavnega središča dokazal, da je rast priljubljenosti upravičena, hkrati pa napovedal zabavne dogodke in ugodne nakupe za vse generacije tudi v prihodnje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več