Perzijski princ: Sipine časa – filmska novost tega tedna

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja ta četrtek nov, dolgo pričakovan akcijsko-pustolovski filmski spektakel Perzijski princ: Sipine časa. Statistika gledanosti minulega vikenda priča, da zgodba Robina Hooda kljub številnim filmskim različicam še vedno pritegne pozornost, saj si jo je v Planetih Tuš v minulem vikendu ogledalo izjemnih 10.763 gledalcev. Izjemno raznoliko bo dogajanje na koncertnih odrih in plesiščih Planetov Tuš, saj bodo ti v tednu do 23. maja med drugim gostili skupini Crvena jabuka in Nude, Vlada Kreslina z Malimi bogovi, Colonio in DJ Moella.

Planeti Tuš bodo ta četrtek svoji publiki predstavili epski akcijsko-pustolovski spektakel Perzijski princ: Sipine časa. Ustvarjalci trilogije “Pirati s Karibov” so na filmski trak prelili zgodbo ene najbolj priljubljenih računalniških igric doslej, Perzijskega princa. Zgodba se odvija v mistični deželi, kjer se kraljevi posvojeni sin revnega rodu, igra ga Jake Gyllenhaal, s skrivnostno princeso Gemmo Arterton znajde v boju za zaščito bajeslovnega bodala, ki ima moč zavrteti čas nazaj in tistemu, ki ga drži v roki, spremeniti preteklost. V nedeljo, 23. maja, pa bo v Planetih Tuš ob 18. uri svečana premiera težko pričakovane animirane sinhronizirane 3D družinske pustolovščine Shrek za vedno, ki prihaja na filmska platna Planetov Tuš v četrtek, 27. maja.

Statistika minulega vikenda razkriva, da je gledalce Planetov Tuš minuli vikend najbolj prepričala novost preteklega tedna, dolgo pričakovana akcijska drama Robin Hood, saj si je film ogledalo neverjetnih 10.763 gledalcev. Na drugo mesto je s prvega zdrsnila romantična komedija Rezervni načrt, ki si jo je ogledalo 2.416 gledalcev. Na tretje mesto pa se je z 1.942 gledalci povzpela družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja. Peterico najbolje gledanih zaključujeta znanstveno-fantastična akcija Iron man 2 in romantična komedija Romanca v Rimu. Planeti Tuš so sicer v minulem vikendu pred filmska platna privabili kar 19.254 ljubiteljev sedme umetnosti.

Tudi ta teden bo filme v Planetih Tuš dopolnilo zanimivo spremljevalno dogajanje. V Celju bo v petek, 21. maja, za odlično glasbo poskrbel italijanski DJ in producent Molella, avtor hitov, kot sta Discotek People in Whistle’s Party. V Kopru bo petek v znamenju dveh odličnih koncertov, saj bosta svoje moči združili skupina Nude in legendarna sarajevska skupina Crvena jabuka. V Mariboru bo za odlično zabavo poskrbel Vlado Kreslin z Malimi bogovi, v Kranju pa bo petkov večer posebej namenjen predstavnicam nežnejšega spola, saj bodo za vročo zabavo poskrbeli fantje z Maximus Boys Showom. Za odlično zabavo bo s sodobnimi ritmi klubske scene na Exclusive Papaya Club Partyu v soboto v Kopru poskrbela ekipa s paške plaže Zrče, gorenjski Planet Tuš pa bo v soboto zabavala ena najpopularnejših hrvaških skupin Colonia. Dirty dance show, ki obnori predvsem žensko publiko, bo začinil sobotni večer mariborskega Planeta Tuš.