Otvoritev Tuševega supermarketa Ruski Car

V sredo, 3. decembra 2003 ob 11:00 uri je svoja vrata odprl novi Supermarket Tuš Ruski car Ljubljana.

V sredo, 3. decembra 2003 ob 11:00 uri je svoja vrata odprl novi Supermarket Tuš Ruski car Ljubljana. Pred odprtjem se je pred supermarketom Tuš zbrala velika množica ljudi. Vse obiskovalce je zabavala skupina Happy Band in jih tudi povabila v novi supermarket Tuš, da opravijo svoje prve ugodne nakupe. Tuško, balonar Mihec in Mali leteči cirkus so poskrbeli za zabavno animacijo otrok.


Zabava je trajala do 17:00 ure popoldne, v tem času smo med obiskovalce podelili 50 praktičnih nagrad, 1000 porcij golaža, vsak obiskovalce pa je dobil tudi brezplačen izdelek TUŠ.


Obiskovalce je zanimala tudi Tuš klub kartica, ki so si jo lahko pridobili z izpolnitvijo vprašalnika Tuš Klub. Od sedaj naprej bodo lahko kupovali nekatere izdelke tudi do 50 odstotkov ugodneje. Prireditev je obiskalo okrog 1000 ljudi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.