Otvoritev Tuševega supermarketa Ruski Car

V sredo, 3. decembra 2003 ob 11:00 uri je svoja vrata odprl novi Supermarket Tuš Ruski car Ljubljana.

V sredo, 3. decembra 2003 ob 11:00 uri je svoja vrata odprl novi Supermarket Tuš Ruski car Ljubljana. Pred odprtjem se je pred supermarketom Tuš zbrala velika množica ljudi. Vse obiskovalce je zabavala skupina Happy Band in jih tudi povabila v novi supermarket Tuš, da opravijo svoje prve ugodne nakupe. Tuško, balonar Mihec in Mali leteči cirkus so poskrbeli za zabavno animacijo otrok.

Otvoritev Tuševega supermarketa Ruski Car Otvoritev Tuševega supermarketa Ruski Car
Zabava je trajala do 17:00 ure popoldne, v tem času smo med obiskovalce podelili 50 praktičnih nagrad, 1000 porcij golaža, vsak obiskovalce pa je dobil tudi brezplačen izdelek TUŠ.

Otvoritev Tuševega supermarketa Ruski Car Otvoritev Tuševega supermarketa Ruski Car
Obiskovalce je zanimala tudi Tuš klub kartica, ki so si jo lahko pridobili z izpolnitvijo vprašalnika Tuš Klub. Od sedaj naprej bodo lahko kupovali nekatere izdelke tudi do 50 odstotkov ugodneje. Prireditev je obiskalo okrog 1000 ljudi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.