Otvoritev Tuševega centra v Slovenj Gradcu

26. septembra smo ob 10. uri odprli trgovino Tuš Slovenj Gradec, ki je prva izmed štirih prevzetih Naminih trgovin.

Otvoritev Tuševega centra v Slovenj Gradcu 26. septembra smo ob 10. uri odprli trgovino Tuš Slovenj Gradec, ki je prva izmed štirih prevzetih Naminih trgovin. Prenovo omenjene trgovine smo končali v manj kot mesecu dni, že prvega oktobra pa smo odprli tudi trgovino v Štepanjskem naselju, v Ljubljani. Do konca oktobra bomo prenovili še trgovino Ruski Car in trgovino v Ravnah na Koroškem. Tako razširjamo svoje delovanje na tistih regionalnih področjih, kjer smo bili doslej manj prisotni, s tem pa kupcem ponujamo številne akcijske ponudbe, kjer lahko izbirajo med kakovostnimi izdelki po ugodnih cenah.

Otvoritev Tuševega centra v Slovenj Gradcu Otvoritev slovenj graškega Tuša, ki ima 300 m² prodajnih površin, se je pričela ob 10:00 uri in kot vedno je dobro vzdušje zagotavljal spremljevalni program, v katerem sta nastopila ansambel Happy band in balonar Mihec. Med prve obiskovalce so naši predstavniki razdelili 1000 porcij golaža, v okviru akcije ‘Kjer stojim, zastonj delim’ pa smo obiskovalcem razdelili sladoled.

Otvoritev Tuševega centra v Slovenj Gradcu Pestro dogajanje se je odvijalo do 20:00 ure zvečer. Obiskovalce je zabaval tudi Mali leteči cirkus in maskota Tuško, skozi cel dan pa so potekale tudi številne degustacije.

Sicer bo za dobro počutje kupcev skrbelo 15 zaposlenih, ki bodo na voljo vsak delovni dan od 7.30 do 20.00, v soboto od 7.30 do 17.00 in v nedeljo med 7.30 in 12.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.