Otvoritev Tuševega centra v Slovenj Gradcu

26. septembra smo ob 10. uri odprli trgovino Tuš Slovenj Gradec, ki je prva izmed štirih prevzetih Naminih trgovin.

3026. septembra smo ob 10. uri odprli trgovino Tuš Slovenj Gradec, ki je prva izmed štirih prevzetih Naminih trgovin. Prenovo omenjene trgovine smo končali v manj kot mesecu dni, že prvega oktobra pa smo odprli tudi trgovino v Štepanjskem naselju, v Ljubljani. Do konca oktobra bomo prenovili še trgovino Ruski Car in trgovino v Ravnah na Koroškem. Tako razširjamo svoje delovanje na tistih regionalnih področjih, kjer smo bili doslej manj prisotni, s tem pa kupcem ponujamo številne akcijske ponudbe, kjer lahko izbirajo med kakovostnimi izdelki po ugodnih cenah.

33Otvoritev slovenj graškega Tuša, ki ima 300 m² prodajnih površin, se je pričela ob 10:00 uri in kot vedno je dobro vzdušje zagotavljal spremljevalni program, v katerem sta nastopila ansambel Happy band in balonar Mihec. Med prve obiskovalce so naši predstavniki razdelili 1000 porcij golaža, v okviru akcije ‘Kjer stojim, zastonj delim’ pa smo obiskovalcem razdelili sladoled.

32Pestro dogajanje se je odvijalo do 20:00 ure zvečer. Obiskovalce je zabaval tudi Mali leteči cirkus in maskota Tuško, skozi cel dan pa so potekale tudi številne degustacije.

Sicer bo za dobro počutje kupcev skrbelo 15 zaposlenih, ki bodo na voljo vsak delovni dan od 7.30 do 20.00, v soboto od 7.30 do 17.00 in v nedeljo med 7.30 in 12.00.

< Nazaj

Ostale novice