Otvoritev supermarketa Tuš v Murski Soboti

V sredo, 26. novembra, se je ob 11:00 začela otvoritev supermarketa Tuš v Murski Soboti.

V sredo, 26. novembra, se je ob 11:00 začela otvoritev supermarketa Tuš v Murski Soboti. Ob 11:00 uri je vse prisotne pozdravila pihalna godba Bakovci in mešani pevski zbor Štefan Kovač. Sledila je slavnostna otvoritev z našim direktorjem Aleksandrom Svetelškom in županom mestne občine Murska Sobota gospodom Antonom Slavicem. Kriznemu centru za mlade smo podelili ček v vrednosti 1.000.000 sit. Po prerezu traka je novi supermarket Tuš Murska Sobota odprl vrata obiskovalcem.

V velikem šotoru, ki je stal na parkirišču supermarketa, se je v tem času že kuhal pravi prekmurski bograč, degustatorji pa so pripravljali svoje degustatorske mize. Po uradnem delu otvoritve je postalo živahno tudi v šotoru, kajti na oder so stopile Vesele Štajerke. Prvi pogumneži so zaplesali, nekateri pa so dogajanje zgolj opazovali ob jedi bograča in pitju piva.

Ob 15:00 uri sta nastopili folklorni skupini Mlada Beltinška Banda in otroška folklorna skupina KUD Beltinci. Obiskovalci so celotno dogajanje z zanimanjem spremljali, veliko pa se jih zabavalo kar z balonarjem Mihcem. Med 16:00 in 18:00 uro so prisotne zabavali Čuki s svojim smehom in temperamentnim nastopom.

Skratka, v Murski Soboti je bilo ob otvoritvi novega supermarketa Tuš veselo in zabavno. Dopoldan so se zabavali predvsem starejši, popoldan pa so prišli na svoj račun tudi malo mlajši.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.