Otvoritev supermarketa Tuš bo 27. julija spremljal bogat zabavni program

V sredo, 27. julija, bomo v Kamniku na naslovu Perovo 27 odprli popolnoma prenovljen supermarket Tuš. V prenovo objekta, v katerem je bila pred tem trgovina diskontnega tipa, smo vložili 310 milijonov tolarjev.

V sredo, 27. julija, bomo v Kamniku na naslovu Perovo 27 odprli popolnoma prenovljen supermarket Tuš. V prenovo objekta, v katerem je bila pred tem trgovina diskontnega tipa, smo vložili 310 milijonov tolarjev. Novi supermarket z 830 m2 neto prodajne površine bo po novem kupcem ponujal večji asortiman izdelkov, dobro založeno postrežno mesnico ter nadstandardne oddelke sadja in zelenjave, mleka in mlečnih izdelkov, kruha ter delikatese.

Aleksander Svetelšek je o investiciji povedal: ˝Veseli nas, da lahko po intenzivni prenovi Kamničanom predstavimo nov moderni trgovski objekt, ki s svojo ponudbo in organizacijo ustreza vsem standardom sodobnega načina prodaje in nakupovanja. Novi objekt omogoča opravljanje storitev na najvišjem nivoju in verjamem, da bodo z dopolnjeno ponudbo ter prenovljenimi oddelki mesnice, sadja in zelenjave, mleka in kruha zadovoljni tudi vsi naši obiskovalci.˝

Za kakovostno ponudbo in prijazno postrežbo bo v novi trgovini med delavniki od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure skrbelo kar 22 novozaposlenih. Za udobje kupcev pa bomo v Tušu poskrbeli tudi z več kot 30 parkirnimi mesti.

Uradna otvoritev supermarketa bo v sredo, 27. julija, slavnostni dogodek pa bo spremljal bogat zabavni program in seveda tudi dobrodelna gesta naše družbe.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.