Otvoritev supermarketa Tuš bo 27. julija spremljal bogat zabavni program

V sredo, 27. julija, bomo v Kamniku na naslovu Perovo 27 odprli popolnoma prenovljen supermarket Tuš. V prenovo objekta, v katerem je bila pred tem trgovina diskontnega tipa, smo vložili 310 milijonov tolarjev.

V sredo, 27. julija, bomo v Kamniku na naslovu Perovo 27 odprli popolnoma prenovljen supermarket Tuš. V prenovo objekta, v katerem je bila pred tem trgovina diskontnega tipa, smo vložili 310 milijonov tolarjev. Novi supermarket z 830 m2 neto prodajne površine bo po novem kupcem ponujal večji asortiman izdelkov, dobro založeno postrežno mesnico ter nadstandardne oddelke sadja in zelenjave, mleka in mlečnih izdelkov, kruha ter delikatese.

Aleksander Svetelšek je o investiciji povedal: ˝Veseli nas, da lahko po intenzivni prenovi Kamničanom predstavimo nov moderni trgovski objekt, ki s svojo ponudbo in organizacijo ustreza vsem standardom sodobnega načina prodaje in nakupovanja. Novi objekt omogoča opravljanje storitev na najvišjem nivoju in verjamem, da bodo z dopolnjeno ponudbo ter prenovljenimi oddelki mesnice, sadja in zelenjave, mleka in kruha zadovoljni tudi vsi naši obiskovalci.˝

Za kakovostno ponudbo in prijazno postrežbo bo v novi trgovini med delavniki od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure skrbelo kar 22 novozaposlenih. Za udobje kupcev pa bomo v Tušu poskrbeli tudi z več kot 30 parkirnimi mesti.

Uradna otvoritev supermarketa bo v sredo, 27. julija, slavnostni dogodek pa bo spremljal bogat zabavni program in seveda tudi dobrodelna gesta naše družbe.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.