Otvoritev prenovljenega trgovskega centra Tuš v Ljutomeru

Jutri se v Ljutomeru na Prešernovi 36 odpira prenovljen trgovski center s 1.760 m2 velikim supermarketom in štirimi najemniškimi prostori, v katerih bodo frizer s solarijem, gostinski lokal ter papirnica in drogerija.

Jutri se v Ljutomeru na Prešernovi 36 odpira prenovljen trgovski center s 1.760 m2 velikim supermarketom in štirimi najemniškimi prostori, v katerih bodo frizer s solarijem, gostinski lokal ter papirnica in drogerija. Novi supermarket bo poleg širokega izbora živil ponujal tudi tekstil, gospodinjske pripomočke in aparate, šolski in darilni program, časopise ter igralni kotiček. Ob otvoritvi je predviden pester zabavni program, saj bo nastopila Helena Blagne ter hrvaška plesna skupina Karma.

Uradno bosta novi trgovski center ob 11. uri otvorila naš direktor Aleksander Svetelšek in župan občine Ljutomer, Jožef Špindler.

Na otvoritvi bomo podarili donacijo v vrednosti 500 tisoč tolarjev osnovni šoli Cvetka Golarja. V imenu podružnice bo ček sprejela gospa Vida Klun, vodja podružnice, namenjena pa bo nakupu opreme za terapevtsko sobo šole za učence s posebnimi potrebami z zmerno in težjo motnjo v duševnem razvoju.

Po zaključku uradnega dela, se bodo obiskovalci ob glasbi harmonikarja Vikija Ašiča pogostili z odličnim, večkrat nagrajenim bogračem. Potekale bodo tudi različne degustacije, animacije balonarja in čarodeja Davida, nagradne igre, točno ob 16. uri pa bo na oder stopila slovenska primadona, Helena Blagne. Uro kasneje bo obiskovalce zabavala hrvaška glasbena skupina Karma.

»Trgovski center v Ljutomeru nam je uspelo popolnoma prenoviti le v šestih mesecih. V njem bomo kupcem ponudili vse ugodnosti, ki jih ponujamo tudi v naših ostalih trgovinah: izdelke lastne blagovne znamke, ugodnosti Tuš kluba, ponudbo v skladu z našim sloganom ´kjer dobre stvari stanejo manj´ in še mnogo več. Za kakovostno ponudbo in svetovanje ter prijazno postrežbo bo skrbela ekipa 32 prodajalcev,« je ob otvoritvi povedal Aleksander Svetelšek.

Trgovski center je nastal s prenovo franšize Marko Slavič Ljutomer, ki smo jo pričeli letos v mesecu aprilu. Celotna investicija novega trgovskega centra Tuš, v katerem bo tudi otroški kotiček in zagotovljenih 80 parkirnih mest, je v celoti znašala 830 milijonov tolarjev. Center bo odprt vsak dan od 7:30 do 20. ure, ob sobotah od 7:30 do 17. ure, ob nedeljah in praznikih pa od 8. do 12. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.