Otvoritev popolnoma prenovljenega supermarketa Tuš Mengeš

V sredo, 9. februarja, odpiramo popolnoma prenovljen supermarket Tuš na naslovu Slovenska 85 v Mengšu.

V sredo, 9. februarja, odpiramo popolnoma prenovljen supermarket Tuš na naslovu Slovenska 85 v Mengšu. Ta bo gostom na 1.815 m2 prodajne površine poleg supermarketa ponujal tudi drogerijo Tuš, cvetličarno, frizerstvo, bistro in prodajalno pohištva ter več kot 160 parkirnih mest. V prenovo in povečanje Velejeve trgovine smo vložili 80 milijonov tolarjev in ob otvoritvi pripravljamo celodneven zabaven program.

Gostje se bodo okrepčali s pravim domačim golažem, občudovali spretnosti žonglerjev in mažoretne skupine ter se zavrteli ob domačih vižah ansambla T`pravi muzikanti. V popoldanskih urah bo slavnostno otvoritev popestril nastop Nuše Derende, za konec pa bodo vsi zabave željni uživali ob nastopu naše turbo folk skupine Atomik harmonik.

PODARILI SMO 500 TISOČ TOLARJEV ZA MALČKE V VRTCU

Slavnostna govorca na otvoritvi supermarketa bosta župan Občine Mengeš Tomaž Štebe in Matjaž Pavčič, direktor naše poslovne uprave, ki bo v imenu družbe vrtcu Mengeš podaril kar 500 tisoč tolarjev. Sredstva so namenjena popestritvi igral in programov za naše najmlajše, ki jim bodo omogočali še kvalitetnejše preživljanje uric v varstvu.

Aleksander Svetelšek, direktor družbe, je ob prenovi objekta povedal: Supermarket Mengeš ponuja obiskovalcem storitev na najvišjem nivoju. V prenovljenem centru jim ponujamo izdelke po izjemnih cenah, akcijsko ponudbo, izdelke lastne blagovne znamke, članstvo v Tuš klubu in druge ugodnosti. Zato verjamem, da bomo tudi naše nove goste v Mengšu in okolici prepričali, da v Tušu ponujamo kvalitetno uslugo po najnižji ceni.˝

V Supermarketu in drogeriji Tuš bo 35 zaposlenih skrbelo za dobro postrežbo in kvalitetno storitev od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.00 ure in ob nedeljah od 8.00 do 12.00 ure.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.