Otvoritev popolnoma prenovljenega supermarketa Tuš Bakovnik

V torek, 30. novembra, odpiramo popolnoma prenovljen supermarket Tuš v Bakovniku. To je prvi supermarket, katerega zunanja in notranja podoba sta popolnoma usklajeni z novo celostno grafično podobo.

V torek, 30. novembra, odpiramo popolnoma prenovljen supermarket Tuš v Bakovniku. To je prvi supermarket, katerega zunanja in notranja podoba sta popolnoma usklajeni z novo celostno grafično podobo. V prenovo objekta smo vložili kar 60 milijonov tolarjev in ob otvoritvi pripravili celodneven zabaven program.

Gostje se bodo okrepčali s pravim domačim golažem, občudovali spretnosti žonglerjev in mažoretne skupine ter se zavrteli ob domačih vižah ansambla Unikat in narodnozabavnega kvinteta Polka punce. Mlajše pa bo razveselil nastop glasbena skupina Bepop. Tudi ob tej otvoritvi novega supermarketa smo za dobrodelne namene namenili kar 500 tisoč tolarjev, ki jih bo na otvoritvi prejel vrtec Tinkara Bakovnik. Sredstva pa so namenjena za nakup didaktičnih igral za najmlajše.

Slavnostna govorca na otvoritvi supermarketa bosta župan Občine Kamnik Tone Smolnikar in Aleksander Svetelšek. Slednji je o prenovi objekta povedal: ˝Supermarket Bakovnik je prvi Tušev objekt, ki je urejen v skladu s Tuševimi standardi in novo celostno grafično podobo. Na objekt smo izredno ponosni, saj je izjemno funkcionalen in zagotavlja opravljanje storitev na najvišjem nivoju. Zato verjamem, da bomo tudi naše nove goste v Kamniku in okolici prepričali, da v Tušu ponujamo kvalitetno uslugo po najnižji ceni.˝

V Supermarketu, ki se razteza na 600 m2 površine in obiskovalcem ponuja kar 50 parkirnih mest, bo 24 zaposlenih skrbelo za dobro postrežbo in kvalitetno storitev vsak delavnik od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7. do 20. ure in ob nedeljah od 8. do 12. ure.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec,
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32,
fax. 03 424 12 80,
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.