Otvoritev popolnoma prenovljenega supermarketa Tuš Bakovnik

V torek, 30. novembra, odpiramo popolnoma prenovljen supermarket Tuš v Bakovniku. To je prvi supermarket, katerega zunanja in notranja podoba sta popolnoma usklajeni z novo celostno grafično podobo.

V torek, 30. novembra, odpiramo popolnoma prenovljen supermarket Tuš v Bakovniku. To je prvi supermarket, katerega zunanja in notranja podoba sta popolnoma usklajeni z novo celostno grafično podobo. V prenovo objekta smo vložili kar 60 milijonov tolarjev in ob otvoritvi pripravili celodneven zabaven program.

Gostje se bodo okrepčali s pravim domačim golažem, občudovali spretnosti žonglerjev in mažoretne skupine ter se zavrteli ob domačih vižah ansambla Unikat in narodnozabavnega kvinteta Polka punce. Mlajše pa bo razveselil nastop glasbena skupina Bepop. Tudi ob tej otvoritvi novega supermarketa smo za dobrodelne namene namenili kar 500 tisoč tolarjev, ki jih bo na otvoritvi prejel vrtec Tinkara Bakovnik. Sredstva pa so namenjena za nakup didaktičnih igral za najmlajše.

Slavnostna govorca na otvoritvi supermarketa bosta župan Občine Kamnik Tone Smolnikar in Aleksander Svetelšek. Slednji je o prenovi objekta povedal: ˝Supermarket Bakovnik je prvi Tušev objekt, ki je urejen v skladu s Tuševimi standardi in novo celostno grafično podobo. Na objekt smo izredno ponosni, saj je izjemno funkcionalen in zagotavlja opravljanje storitev na najvišjem nivoju. Zato verjamem, da bomo tudi naše nove goste v Kamniku in okolici prepričali, da v Tušu ponujamo kvalitetno uslugo po najnižji ceni.˝

V Supermarketu, ki se razteza na 600 m2 površine in obiskovalcem ponuja kar 50 parkirnih mest, bo 24 zaposlenih skrbelo za dobro postrežbo in kvalitetno storitev vsak delavnik od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7. do 20. ure in ob nedeljah od 8. do 12. ure.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec,
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32,
fax. 03 424 12 80,
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice