Otvoritev poletne terase Planeta Tuš

Si želite popiti dobro osvežilno pijačo z vašimi prijatelji v prijetnem poletnem ambientu? Mogoče na terasi?

Si želite popiti dobro osvežilno pijačo z vašimi prijatelji v prijetnem poletnem ambientu? Mogoče na terasi?

V sredo 21.6.2006 ob 20h vas vabimo na otvoritev poletne terase Planeta Tuš Celje (vhod iz Bowlinga), kjer boste lahko svoje želje tudi uresničili.

Čaka vas presenečenje večera in brezplačna paella …;

Vabljeni v najboljšo družbo Planeta Tuš Celje – Kjer so zvezde doma!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več