Otvoritev Planeta Tuš v Novem mestu

Za delo v novem zabavno – nakupovalnem kompleksu smo pri Tušu na novo zaposlila 64 oseb

Za delo v novem zabavno – nakupovalnem kompleksu smo pri Tušu na novo zaposlila 64 oseb

Vrata Planeta Tuš v Novem mestu se bodo, z veliko otvoritveno svečanostjo in bogatim zabavnim programom, odprla 3. septembra 2003 ob 17. uri. Obiskovalcem novega trgovskega centra z multikinom bo na voljo sodobno zasnovan supermarket, pet vrhunsko opremljenih kinodvoran, bar z bilijard klubom in igralnica z video igricami, pizzerija ter kavarna.

V izgradnjo novega kompleksa smo vložili 2,25 milijarde tolarjev, za delo v Planetu Tuš pa smo na novo zaposlili 64 ljudi. Novi zabaviščno – nakupovalni center spada v okvir projekta Portoval. V sklopu tega projekta smo dodatno pomagala urediti novo otroško igrišče, primerno tudi za igro invalidnih mladostnikov.

Planet Tuš v Novem mestu se nahaja na Topliški cesti 2. Trgovski del kompleksa bo odprt od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro ter ob nedeljah med 8. in 13. uro. Obratovalni čas multikina pa bo od ponedeljka do četrtka ter ob nedeljah med 10. in 23. uro in od petka do sobote med 10. in 2. uro zjutraj. Ob praznikih bo Planet Tuš zaprt. V centru je za kupce na razpolago sodoben Tušev supermarket, katerega prodajna površina meri 2000 kvadratnih metrov. V supermarketu so tudi ribarnica, mesnica, pekarna, dobro založena vinoteka, oddelek mednarodne kuhinje in oddelek z bio izdelki. Ponudbo živilskega dela trgovine dopolnjuje še ponudba tehničnega blaga, kjer lahko kupci izbirajo med številnimi malimi gospodinjskimi aparati.

Planet Tuš v Novem mestu predstavlja tudi dolenjsko kinematografsko središče. Na 1740 kvadratnih metrih je obiskovalcem na voljo 5 sodobno opremljenih kino dvoran, ki razpolagajo z 982 sedeži. V obeh največjih dvoranah je na voljo po 221 sedišč, v drugi 221, v tretji in četrti 198 ter v peti, najmanjši, 144. Vse dvorane so opremljene z najsodobnejšo kinematografsko opremo za reprodukcijo slike in zvoka, pomembna novost pa so tudi udobni in sodobno oblikovani sedeži ter posebej veliki filmski ekrani.

Pred vhodom v kino dvorane je velika avla, kjer lahko obiskovalci kupijo vstopnice za kino predstave ter prodajna mesta za nakup kokic in pijač v embalaži. Obiskovalcem Planeta Tuš je v centru na voljo še Planet bar, ki ob gostinski ponudbi razpolaga tudi z biljard klubom in igralnico z video igricami. Biljard klub je opremljen z 9. biljardnimi mizami, 4. večjimi in 5. manjšimi. Za vse ljubitelje virtualnega sveta, pa Planet bar razpolaga tudi z igralnico, ki je opremljena s ta hip najnovejšimi video igrami in simulacijsko opremo.

Obiskovalcem Planeta Tuš je na razpolago velika garažna hiša, ki se razprostira na 13.800 kvadratnih metrih in skupaj s parkirišči na prostem nudi več kot 390 brezplačnih parkirnih mest.

V sodelovanju z družbo Real in Mestno občino Novo mesto, smo v Športno rekreacijskem parku Portoval, ki se nahaja v neposredni bližini Planeta TUŠ, uredili tudi sodobno otroško igrišče. Novo igrišče je opremljeno z 12 izredno zahtevnimi igrali znanega evropskega proizvajalca Kompan iz Danske in je javna last, kar pomeni, da je namenjeno vsem otrokom starim med 2 in 12 let. Nekatera od igral so primerna tudi za igro invalidne mladine.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.