Otvoritev novega trgovskega centra Cash&Carry Tuš v Celju

Danes se v Celju na Kidričevi ulici 30 odpira najmodernejši Cash & Carry Tuš. Skoraj 1,5 mrd tolarjev vreden objekt v skupni velikosti 6.219 m2 je bil zgrajen v samo pol leta.

Danes se v Celju na Kidričevi ulici 30 odpira najmodernejši Cash & Carry Tuš. Skoraj 1,5 mrd tolarjev vreden objekt v skupni velikosti 6.219 m2 je bil zgrajen v samo pol leta. Kupcem novi Cash & Carry s prodajno površino 2.632 m2 ponuja širok asortiman z več kot 18.000 izdelkov, s posebnim poudarkom na svežem programu, poleg standardne ponudbe pa bosta v njem tudi sveže založena mesnica in ribarnica, kar je v Sloveniji novost.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o novem Cash & Carryju povedal: ˝Veseli nas, da lahko sedaj prav v domačem Celju ponudimo najmodernejši in najbolje založen Cash & Carry v Sloveniji. V njem bo moč najti pestro ponudbo živil in neživil, bogato ponudbo svežega programa, je pa tudi prvi, ki kupcem ponuja ribarnico in mesnico. Za kakovostno ponudbo in svetovanje ter prijazno postrežbo smo na novo zaposlili kar 15 oseb. V novem Cash&Carryju bo tako skupaj kar 65 zaposlenih.˝

Ob otvoritvi smo Splošni bolnišnici Celje donirali milijon tolarjev, ki jih bodo namenili za nakup aparata za invazivno srčno diagnostiko. Sredstva za nakup srčnega rentgena ali koronografa bo v imenu Splošne bolnišnice Celje sprejel njen strokovni direktor prof. dr. Radko Komadina. Aparat bo srčnim bolnikom, ki so morali do sedaj to interventno preiskavo opravljati v Ljubljani ali Mariboru, zagotovil invazivno srčno diagnostiko tudi v Celju.

Za vse obiskovalce smo pripravili tudi veliko otvoritveno nagradno igro, ki bo v Cash&Carry-ju potekala od 23. januarja do 23. februarja 2006. V njej lahko sodelujejo vsi, ki ustrezno izpolnijo nagradni kupon in ga odvržejo v tam razstavljeni avtomobil Renault Clio ali pošljejo na naslov podjetja Engrotuš. Izžrebani srečnež se bo 28. februarja domov odpeljal z novim Renaultom Clio.

Cash & Carry bo odprt med delavniki od 6. do 19. ure in ob sobotah od 6. do 13. ure. Za udobje kupcev pa smo v Tušu poskrbeli tudi s kar 100 parkirnimi mesti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več