Otvoritev novega supermarketa Tuš v Rušah

V Rušah se je včeraj ob 11. uri odprl nov moderen supermarket Tuš, ki bo kupce prepričal predvsem z dobro založeno mesnico, nadstandardnimi oddelki sadja in zelenjave, kruha ter delikates.

Otvoritev novega supermarketa Tuš v Rušah V Rušah se je včeraj ob 11. uri odprl nov moderen supermarket Tuš, ki bo kupce prepričal predvsem z dobro založeno mesnico, nadstandardnimi oddelki sadja in zelenjave, kruha ter delikates. Otvoritev je spremljal bogat zabavni program. Kot je za našo družbo že navada, pa so ob odprtju nove trgovine sredstva namenili tudi dobrodelnosti.

Uradno otvoritev je napovedala godba na pihala Ruše. Nov supermarket sta ob 11. uri odprla direktor podjetja Engrotuš Aleksander Svetelšek in župan občine Ruše Vili Rezman. Ob otvoritvi smo Osnovni šoli Janka Glazerja iz Ruš podarila sredstva v višini 500 tisoč tolarjev, ki jih bodo v šoli namenili izvajanju dodatnih dejavnosti šole.

Ladislav Pepelnik, ravnatelj osnovne šole Janka Glazerja, se je za donacijo zahvalil: ˝ Iskrena hvala za vaše plemenito dejanje. Šolo obiskuje 498 otrok, vrtec pa 160 otrok, od tega je 160 upravičenih do brezplačne malice ali kosila. Glede na dejstvo, da je v Občini Ruše veliko socialno ogroženih družin, ki svojim otrokom težko ali pa sploh ne morejo plačevati dodatnih dejavnosti kot so šola v naravi, kulturni dnevi, ekskurzije in športni dnevi, ki jih organizira šola, bo ta pomoč še kako dobrodošla pri zagotavljanju enakih pogojev za vse otroke. V sklopu zavoda je tudi vrtec in bomo del sredstev namenili tudi njim.˝

Otvoritev se je nadaljevala z nastopom harmonikarja Vikija Ašiča, obiskovalci pa so se okrepčali z odličnim bogračem, ki je bil nagrajen na več kulinaričnih tekmovanjih. Dogajanje s številnimi degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida ter presenečenji za obiskovalce bo ob 16h doseglo vrhunec z nastopom naše glasbene skupine Čuki ter hrvaške pevke Minee.

Supermarket bo odprt od ponedeljka do sobote od 7.30 do 20. ure. Za kupce bo skrbelo 33 zaposlenih, za udobje obiskovalcev pa smo v Tušu poskrbeli tudi z več kot 50 parkirnimi mesti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več