Otvoritev novega supermarketa Tuš v Rušah

V Rušah se je včeraj ob 11. uri odprl nov moderen supermarket Tuš, ki bo kupce prepričal predvsem z dobro založeno mesnico, nadstandardnimi oddelki sadja in zelenjave, kruha ter delikates.

Otvoritev novega supermarketa Tuš v Rušah V Rušah se je včeraj ob 11. uri odprl nov moderen supermarket Tuš, ki bo kupce prepričal predvsem z dobro založeno mesnico, nadstandardnimi oddelki sadja in zelenjave, kruha ter delikates. Otvoritev je spremljal bogat zabavni program. Kot je za našo družbo že navada, pa so ob odprtju nove trgovine sredstva namenili tudi dobrodelnosti.

Uradno otvoritev je napovedala godba na pihala Ruše. Nov supermarket sta ob 11. uri odprla direktor podjetja Engrotuš Aleksander Svetelšek in župan občine Ruše Vili Rezman. Ob otvoritvi smo Osnovni šoli Janka Glazerja iz Ruš podarila sredstva v višini 500 tisoč tolarjev, ki jih bodo v šoli namenili izvajanju dodatnih dejavnosti šole.

Ladislav Pepelnik, ravnatelj osnovne šole Janka Glazerja, se je za donacijo zahvalil: ˝ Iskrena hvala za vaše plemenito dejanje. Šolo obiskuje 498 otrok, vrtec pa 160 otrok, od tega je 160 upravičenih do brezplačne malice ali kosila. Glede na dejstvo, da je v Občini Ruše veliko socialno ogroženih družin, ki svojim otrokom težko ali pa sploh ne morejo plačevati dodatnih dejavnosti kot so šola v naravi, kulturni dnevi, ekskurzije in športni dnevi, ki jih organizira šola, bo ta pomoč še kako dobrodošla pri zagotavljanju enakih pogojev za vse otroke. V sklopu zavoda je tudi vrtec in bomo del sredstev namenili tudi njim.˝

Otvoritev se je nadaljevala z nastopom harmonikarja Vikija Ašiča, obiskovalci pa so se okrepčali z odličnim bogračem, ki je bil nagrajen na več kulinaričnih tekmovanjih. Dogajanje s številnimi degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida ter presenečenji za obiskovalce bo ob 16h doseglo vrhunec z nastopom naše glasbene skupine Čuki ter hrvaške pevke Minee.

Supermarket bo odprt od ponedeljka do sobote od 7.30 do 20. ure. Za kupce bo skrbelo 33 zaposlenih, za udobje obiskovalcev pa smo v Tušu poskrbeli tudi z več kot 50 parkirnimi mesti.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.