Otvoritev novega Planeta v znamenju dobre zabave

3. septembra bo v Novem mestu svoja vrata odprl Planet TUŠ

3. septembra bo v Novem mestu svoja vrata odprl Planet TUŠ

Vrata novega trgovskega centra z multikinom – Planet Tuš v Novem mestu se bodo za obiskovalce odprla v sredo, 3. septembra 2003. Velika otvoritvena svečanost se bo pričela ob 17. uri, s pozdravnim nagovorom Aleksandra Svetelška, našega, predajo simboličnega čeka ob ureditvi otroškega igrišča v neposredni bližini centra ter govorom mag. Boštjana Kovačiča, župana Mestne občine Novo mesto. V nadaljevanju bo na prireditvenem prostoru potekal bogat kulturno – zabavni program z znanimi slovenskimi in tujimi glasbenimi skupinami kot so Natalija Verboten, Čuki in Parni Valjak.

Naše podjetje je v neposredni bližini trgovsko – zabaviščnega centra, v Športno rekreacijskem parku Portova, v sodelovanju z družbo Real in Mestno občino Novo mesto, uredilo tudi sodobno otroško igrišče. Novo igrišče je opremljeno z 12 izredno zahtevnimi igrali znanega evropskega proizvajalca Kompan iz Danske. Namenjeno je otrokom med 2. in 12. letom starosti. Nekatera od omenjenih igral so primerna tudi za igro invalidne mladine.

Planet TUŠ se v Novem mestu nahaja na Topniški cesti 2 in sodi v kompleks objektov projekta Portoval. Obiskovalcem bodo v centru na voljo sodobno zasnovan supermarket, pet vrhunsko opremljenih kinodvoran z 982 sedeži, Planet bar z biljard klubom in igralnico z video igricami, pizzerija ter kavarna.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice