Otvoritev novega Cash & Cary Tuša centra je potekala v spremstvu pestrega zabavnega programa

Z grosistično ponudbo sedaj tudi v Slovenj Gradcu. Za delo v novem trgovskem centru na Koroškem smo na novo zaposlili 25 oseb

100V četrtek, 13. maja, ob 10. uri, smo na Kidričevi cesti v Slovenj Gradcu slavnostno otvorili nov nakupovalni center Cash & Carry Tuš, v katerem lahko podjetniki, trgovci in gostinci opravljajo nakupe za uporabo v svoji dejavnosti. Po formalnem otvoritvenem delu je naš predstavnik, Darko Lovrenčič, Mateji Tanjšek iz Javnega zavoda Veternica iz Slovenj Gradca predal še ček v vrednosti pol milijona tolarjev, sledil pa je pester kulturno – zabavni program.

101Prodajna površina novega trgovskega centra se razteza na 1.600 kvadratnih metrih, na prodajnih policah pa je na voljo več kot 10.000 izdelkov po ugodnih veleprodajnih cenah. Za zadovoljstvo kupcev skrbi 25 na novo zaposlenih oseb. Nakupovalno središče omogoča imetnikom kartice Tuš Cash & Carry, ki jo lahko s predložitvijo dokumentov izdajo na recepciji centra, izbor izdelkov po praktičnem sistemu »pridite in odpeljite«. Hiter, enostaven in učinkovit pretok blaga omogoča tudi veliko parkirišče pred centrom.

Cash & Carry Tuš je odprt od ponedeljka do petka od 6. do 19. ure in ob sobotah od 6. do 13. ure.
Prireditev so spremljali glasbeniki pihalnega orkestra Slovenj Gradec, prisotnim pa so se s svojim programom predstavila tudi dekleta mažoretne skupine OŠ Koroških jeklarjev. Za najmlajše je poskrbela maskota Tuško. Po uradnem delu je za prisotne nastopala glasbena skupina Vitezov Celjskih.

Dodatne informacije:
Leonida PEVEC
tel.: 03 424 11 32
leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice