Otvoritev bowlinga v celjskem Planetu Tuš

V četrtek 28. aprila se je v Planetu Tuš v Celju ob 20. uri odprl prvi bowling v Celjski regiji in šele tretji v Sloveniji. Otvoritev modernega, 2000 m2 velikega objekta je pospremil spektakularni program, zabava, glasba, ples, biljard, pikado in bowling.

V četrtek 28. aprila se je v Planetu Tuš v Celju ob 20. uri odprl prvi bowling v Celjski regiji in šele tretji v Sloveniji. Otvoritev modernega, 2000 m2 velikega objekta je pospremil spektakularni program, zabava, glasba, ples, biljard, pikado in seveda bowling. Za celotno investicijo smo namenili kar 570 milijonov tolarjev. Celjani in okoličani pa so tako dobili nov, zabaven način za preživljanje prostega časa.

V bowlingu vas čakajo inštruktorji, ki vam bodo brezplačno razložili pravila in tehnike igranja, udeležite se lahko tudi individualnih tečajev, na katerih vas bodo mojstri igranja uvedli v vse skrivnosti te igre. Na 14 modernih, računalniško vodenih bowling stezah lahko naenkrat igra 80 oseb.

Poleg bowlinga se lahko v gostinskem lokalu in VIP sobah zabava tudi več kot 500 gostov v disco ambientu z DJem in svetlobnimi efekti, zabave se odvijajo vsak petek in soboto od 21. do 2. ure. Za zaključene družbe sta na voljo tudi dve VIP sobi z biljardom in elektronskim pikadom, ki sta namenjeni za zabave in sproščena poslovna srečanja.

Naš direktor, Aleksander Svetelšek je o novi pridobitvi Celjskega Planeta Tuš povedal: ˝Eden izmed naših strateških ciljev je izgrajevanje središč za prijetno preživljanje prostega časa, zabavo in nakupe – ´family entertainment´ centre. Naši trgovski centri kupcem in obiskovalcem ponujajo cel spekter dejavnosti, kot so trgovina, bencinski servisi in gostinstvo, ki jim omogočajo opravljanje vsakodnevnih storitev, hkrati pa nudijo tudi možnosti za zabavo, sprostitev in rekreacijo. Trgovsko ponudbo tako že sedaj dopolnjujejo kinematografi, biljard in igralni kotički za najmlajše, po novem pa smo jo dopolnili še z bowlingom.˝

Bowling je primeren za vse, od najstarejših pa vse do naših malčkov. Otroci se lahko naučijo svojih prvih bowling korakov na posebnih, njim namenjenim, stezah. Med tem ko bodo starši igrali, nakupovali ali v miru srkali kavico lahko najmlajši uživajo v strokovno vodenem otroškem varstvu z animacijo in demonstracijo bowlinga. Otrokom lahko v bowlingu organizirate tudi izvirno in razigrano zabavo za rojstni dan. Pripravili smo vam tudi posebne ugodnosti za podjetja, športne klube, društva ter študentske in dijaške organizacije.

Za prijetno počutje in zabavo bo v bowlingu od ponedeljka do četrtka od 12. do 24. ure, v petek od 12. do 02. ure, ob sobotah od 10. do 02. ure ter ob nedeljah in praznikih od 10. do 24. ure skrbelo več kot 20 prijaznih fantov in deklet, ki vam bodo na telefonski številki 03 / 424 17 98 podali tudi vse informacije glede igre, rezervacij in ugodnosti.