Otroško veselje vsak dan privabi približno 100 otrok

Pri Tušu smo v času počitnic poskrbeli za dobro počutje otrok in njihovih staršev.

Pri Tušu smo v času počitnic poskrbeli za dobro počutje otrok in njihovih staršev. Z dopoldanskimi otroškimi delavnicami smo razbremenili zaposlene starše, otrokom pa brezplačno ponudili najrazličnejše ustvarjalne delavnice, delavnice družabnih iger in Plesno poletno šolo s skupino Power Dancers. Ustvarjalnost in odkrivanje talentov smo dodatno podkrepili še z otroškim glasbenim festivalom »Pokaži kaj znaš«, ki na prireditvenem prostoru Planeta Tuš poteka vsak četrtek ob 18. uri.

V hipermarketu Planeta Tuš pa smo poskrbeli tudi za brezskrbne nakupe staršev, saj smo za najmlajše organizirali polno varstvo v dodatno povečanem otroškem kotičku.

Otroški glasbeni festival ‘Pokaži kaj znaš’ je v Planetu Tuš v četrtek, 17. julija, potekal že tretjič zapored. Na njem je svoje pevske, plesne in instrumentalne sposobnosti pokazalo 11 mladih talentov med 4. in 16. letom starosti. Prireditev je še dodatno popestril nastop priljubljenih Dvojčic z Janezom.

Vzgojiteljice z varstvom v hipermarketu Tuš in vodenjem otroških delavnic v Planetu Tuš na dan poskrbijo za približno 100 otrok. Starši lahko med nakupovanjem v hipermarketu Tuš svoje otroke pustijo v varstvu od ponedeljka do četrtka med 15. in 21. uro in v petek ter soboto med 9. in 21. uro. Program otroških delavnic poteka vsak delovni dan od 9. do 12. ure. Sestavljen je tako, da se lahko otroci na dan udeležijo štirih ustvarjalnih delavnic, kjer izdelujejo številne izdelke iz različnih naravnih in umetnih materialov, delavnice družabnih iger in Plesne poletne šole s skupino Power Dancers.

Pri Tušu smo zelo zadovoljni, da Otroško veselje, kot smo počitnice na Planetu Tuš poimenovali, privablja tako veliko število otrok. Uspelo nam je združiti poučno in ustvarjalno z zabavnim.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.