Otroško veselje vsak dan privabi približno 100 otrok

Pri Tušu smo v času počitnic poskrbeli za dobro počutje otrok in njihovih staršev.

Otroško veselje vsak dan privabi približno 100 otrok Pri Tušu smo v času počitnic poskrbeli za dobro počutje otrok in njihovih staršev. Z dopoldanskimi otroškimi delavnicami smo razbremenili zaposlene starše, otrokom pa brezplačno ponudili najrazličnejše ustvarjalne delavnice, delavnice družabnih iger in Plesno poletno šolo s skupino Power Dancers. Ustvarjalnost in odkrivanje talentov smo dodatno podkrepili še z otroškim glasbenim festivalom »Pokaži kaj znaš«, ki na prireditvenem prostoru Planeta Tuš poteka vsak četrtek ob 18. uri.

Otroško veselje vsak dan privabi približno 100 otrok V hipermarketu Planeta Tuš pa smo poskrbeli tudi za brezskrbne nakupe staršev, saj smo za najmlajše organizirali polno varstvo v dodatno povečanem otroškem kotičku.

Otroški glasbeni festival ‘Pokaži kaj znaš’ je v Planetu Tuš v četrtek, 17. julija, potekal že tretjič zapored. Na njem je svoje pevske, plesne in instrumentalne sposobnosti pokazalo 11 mladih talentov med 4. in 16. letom starosti. Prireditev je še dodatno popestril nastop priljubljenih Dvojčic z Janezom.

Otroško veselje vsak dan privabi približno 100 otrok Vzgojiteljice z varstvom v hipermarketu Tuš in vodenjem otroških delavnic v Planetu Tuš na dan poskrbijo za približno 100 otrok. Starši lahko med nakupovanjem v hipermarketu Tuš svoje otroke pustijo v varstvu od ponedeljka do četrtka med 15. in 21. uro in v petek ter soboto med 9. in 21. uro. Program otroških delavnic poteka vsak delovni dan od 9. do 12. ure. Sestavljen je tako, da se lahko otroci na dan udeležijo štirih ustvarjalnih delavnic, kjer izdelujejo številne izdelke iz različnih naravnih in umetnih materialov, delavnice družabnih iger in Plesne poletne šole s skupino Power Dancers.

Otroško veselje vsak dan privabi približno 100 otrok Pri Tušu smo zelo zadovoljni, da Otroško veselje, kot smo počitnice na Planetu Tuš poimenovali, privablja tako veliko število otrok. Uspelo nam je združiti poučno in ustvarjalno z zabavnim.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več