Otroško pustno rajanje v Planetu Tuš Celje

V soboto, 21.2., je bilo v Planetu Tuš Celje poskrbljeno za vse otroke.

V soboto, 21.2., je bilo v Planetu Tuš Celje poskrbljeno za vse otroke. Najprej so otroci lahko sami oblikovali prave pustne maske v otroških ustvarjalnih delavnicah Oslarija. V popoldanskem času pa se je za vse zabave željne odvila animacija Mucasta zabava. Predstavil se je tudi čarodej Jani s svojimi čarovniškimi triki. Vsi otroci, ki radi plešejo so se lahko zabavali v plesno-glasbeni animaciji Pustni vrtiljak s Stenom.

Otroško pustno rajanje v Planetu Tuš Celje Otroško pustno rajanje v Planetu Tuš Celje

Konec dneva se je vsem prisotnim predstavil Pust Mozirski. S svojimi animacijami so otroke zabavali tudi Mali leteči cirkus, animatorska skupina Balonmania in Tuško. Vsi otroci so dobili svoj balon in se posladkali s pustnimi krofi!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.