Otroško pustno rajanje v Planetu Tuš Celje

V soboto, 21.2., je bilo v Planetu Tuš Celje poskrbljeno za vse otroke.

V soboto, 21.2., je bilo v Planetu Tuš Celje poskrbljeno za vse otroke. Najprej so otroci lahko sami oblikovali prave pustne maske v otroških ustvarjalnih delavnicah Oslarija. V popoldanskem času pa se je za vse zabave željne odvila animacija Mucasta zabava. Predstavil se je tudi čarodej Jani s svojimi čarovniškimi triki. Vsi otroci, ki radi plešejo so se lahko zabavali v plesno-glasbeni animaciji Pustni vrtiljak s Stenom.

Konec dneva se je vsem prisotnim predstavil Pust Mozirski. S svojimi animacijami so otroke zabavali tudi Mali leteči cirkus, animatorska skupina Balonmania in Tuško. Vsi otroci so dobili svoj balon in se posladkali s pustnimi krofi!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.