Otroški ponedeljek v Planetu Tuš Celje

V ponedeljek, 6.10.2003, se je v Planetu Tuš ob 15h začela zabava z maskotami in Balonarjem Mihcem za otroke.

V ponedeljek, 6.10.2003, se je v Planetu Tuš ob 15h začela zabava z maskotami in Balonarjem Mihcem za otroke. Balonar Mihec je otrokom izdeloval balonaste figure, Lisjak Rex podjetja Henkel je med otroke in obiskovalce centra delil bonbončke, otroci pa so v otroškem kotičku barvali pobarvanke! Tri dekleta so med vse obiskovalce razdelile veeeeeeliko košaro jabolk.

Ob 18h pa se je v kinodvorani št. 7 pričela predstava Pojočega kuharja: ‘K nam tetka jesen je prišla!’. Na predstavi so bili zasedeni vsi sedeži, otroci pa so uživali in se zabavali z vragolijami Pojočega Kuharja!

Otroci in starši vabljeni na lutke v Planet Tuš in sicer:

v torek, 7.10.:
Klarisa M. Jovanovič – Glasbeno plesna predstava ‘Stoji mi lipica!’
v sredo, 8.10.:
Družinsko gledališče Kolenc: Lutkovna predstava ‘Sneguljčica!’
v četrtek, 9.10.:
Leteči cirkus Cizam: ‘Šola za klovne!’
v petek, 10.10.:
Lutkovno gledališče ‘Tri’: ‘ Nekoč je bila!’
v soboto, 11.10.:
Lutkovno gledališče: ‘Uš’: ‘Črviva zgodba!’

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.