Otroški ponedeljek v Planetu Tuš Celje

V ponedeljek, 6.10.2003, se je v Planetu Tuš ob 15h začela zabava z maskotami in Balonarjem Mihcem za otroke.

V ponedeljek, 6.10.2003, se je v Planetu Tuš ob 15h začela zabava z maskotami in Balonarjem Mihcem za otroke. Balonar Mihec je otrokom izdeloval balonaste figure, Lisjak Rex podjetja Henkel je med otroke in obiskovalce centra delil bonbončke, otroci pa so v otroškem kotičku barvali pobarvanke! Tri dekleta so med vse obiskovalce razdelile veeeeeeliko košaro jabolk.

Otroški ponedeljek v Planetu Tuš Celje Otroški ponedeljek v Planetu Tuš Celje

Ob 18h pa se je v kinodvorani št. 7 pričela predstava Pojočega kuharja: ‘K nam tetka jesen je prišla!’. Na predstavi so bili zasedeni vsi sedeži, otroci pa so uživali in se zabavali z vragolijami Pojočega Kuharja!

Otroški ponedeljek v Planetu Tuš Celje Otroški ponedeljek v Planetu Tuš Celje

Otroci in starši vabljeni na lutke v Planet Tuš in sicer:

v torek, 7.10.:
Klarisa M. Jovanovič – Glasbeno plesna predstava ‘Stoji mi lipica!’
v sredo, 8.10.:
Družinsko gledališče Kolenc: Lutkovna predstava ‘Sneguljčica!’
v četrtek, 9.10.:
Leteči cirkus Cizam: ‘Šola za klovne!’
v petek, 10.10.:
Lutkovno gledališče ‘Tri’: ‘ Nekoč je bila!’
v soboto, 11.10.:
Lutkovno gledališče: ‘Uš’: ‘Črviva zgodba!’

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.