Otroški ponedeljek v Planetu Tuš Celje

V ponedeljek, 6.10.2003, se je v Planetu Tuš ob 15h začela zabava z maskotami in Balonarjem Mihcem za otroke.

V ponedeljek, 6.10.2003, se je v Planetu Tuš ob 15h začela zabava z maskotami in Balonarjem Mihcem za otroke. Balonar Mihec je otrokom izdeloval balonaste figure, Lisjak Rex podjetja Henkel je med otroke in obiskovalce centra delil bonbončke, otroci pa so v otroškem kotičku barvali pobarvanke! Tri dekleta so med vse obiskovalce razdelile veeeeeeliko košaro jabolk.

Ob 18h pa se je v kinodvorani št. 7 pričela predstava Pojočega kuharja: ‘K nam tetka jesen je prišla!’. Na predstavi so bili zasedeni vsi sedeži, otroci pa so uživali in se zabavali z vragolijami Pojočega Kuharja!

Otroci in starši vabljeni na lutke v Planet Tuš in sicer:

v torek, 7.10.:
Klarisa M. Jovanovič – Glasbeno plesna predstava ‘Stoji mi lipica!’
v sredo, 8.10.:
Družinsko gledališče Kolenc: Lutkovna predstava ‘Sneguljčica!’
v četrtek, 9.10.:
Leteči cirkus Cizam: ‘Šola za klovne!’
v petek, 10.10.:
Lutkovno gledališče ‘Tri’: ‘ Nekoč je bila!’
v soboto, 11.10.:
Lutkovno gledališče: ‘Uš’: ‘Črviva zgodba!’

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.