Otroške ustvarjalne delavnice v Oslarijah

Po kratkem premoru se na spored rednega dogajanja v Planetu Tuš vračaju že ustaljene in vsem dobro poznane otroške ustvarjalne delavnice, ki bodo potekale v otroškem kotičku Oslarije.

Ustvarjali bomo vsak vikend in sicer:

ob petkih od 16.00 do 19.00 ure in

ob sobotah od 09.00 do 12.00 ure ter od 16.00 do 19.00 ure.

V zimskem času bodo popoldanske delavnice (petkova in sobotna) potekale bolj zgodaj, od 15.00 do 18.00 ure. Obveščamo vas tudi, da imajo otroci ob sobotah možnost narediti še izdelke iz petkove ustvarjalne delavnice.

Vabimo vas, da se nam pridružite v našem ustvarjalnem kotičku, kjer bomo ustvarjali pod strokovnim vodstvom in se dobro zabavali. Delavnice so za udeležence brezplačne.