Otroška ustvarjalnost v mesecu decembru 2003

V mesecu decembru so otroci ustvarjali in burili svojo domišljijo ter nadarjenost v otroških ustvarjalnih delavnicah, ki so potekale v Planetu Tuš Novo mesto in Centru Tuš Kočevje. V Planetu Tuš v Celju pa je potekalo varstvo otrok v Snežnem gradu.

V mesecu decembru so otroci ustvarjali in burili svojo domišljijo ter nadarjenost v otroških ustvarjalnih delavnicah, ki so potekale v Planetu Tuš Novo mesto in Centru Tuš Kočevje. V Planetu Tuš v Celju pa je za razliko od ostalih dveh centrov potekalo varstvo otrok v Snežnem gradu, kjer so otroci tudi lahko izražali svojo ustvarjalnost in kreativnost. Vsi otroci so v otroških ustvarjalnih delavnicah barvali, rezali, lepili in risali. Razvili so se lepi izdelki. S svojimi izdelki so otroci lahko okrasili svojo novoletno jelko.

98 99
Otroci so se s svojimi izdelki spomnili na Miklavža, novoletna darila, snežinke, smrečke, Božička in ostale praznične stvari.

Snežni grad v Planetu Tuš Celje je bil zaradi prisotnosti otrok in njihovih staršev, ki so ustvarjali skupaj s svojimi otroci, živ in vesel. Nekateri starši so otroke pripeljali v varstvo in skrb skrbnim vzgojiteljicam, da so lahko sami v miru opravili svoje nakupe v centru Planeta Tuš.

100 101
Poleg že zelo ustaljenih otroških ustvarjalnih delavnic so se v Planetu Tuš Novo Mesto in Centru Tuš Kočevje predstavili tudi Ciciklubovi junaki in Kuža Piki, ki je že težko čakal na praznike. Te delavnice je organiziral Ciciklub.

Vsi otroci so vabljeni na otroške ustvarjalne delavnice tudi v letu 2004!

< Nazaj

Ostale novice