Otroška ustvarjalnost v mesecu decembru 2003

V mesecu decembru so otroci ustvarjali in burili svojo domišljijo ter nadarjenost v otroških ustvarjalnih delavnicah, ki so potekale v Planetu Tuš Novo mesto in Centru Tuš Kočevje. V Planetu Tuš v Celju pa je potekalo varstvo otrok v Snežnem gradu.

V mesecu decembru so otroci ustvarjali in burili svojo domišljijo ter nadarjenost v otroških ustvarjalnih delavnicah, ki so potekale v Planetu Tuš Novo mesto in Centru Tuš Kočevje. V Planetu Tuš v Celju pa je za razliko od ostalih dveh centrov potekalo varstvo otrok v Snežnem gradu, kjer so otroci tudi lahko izražali svojo ustvarjalnost in kreativnost. Vsi otroci so v otroških ustvarjalnih delavnicah barvali, rezali, lepili in risali. Razvili so se lepi izdelki. S svojimi izdelki so otroci lahko okrasili svojo novoletno jelko.


Otroci so se s svojimi izdelki spomnili na Miklavža, novoletna darila, snežinke, smrečke, Božička in ostale praznične stvari.

Snežni grad v Planetu Tuš Celje je bil zaradi prisotnosti otrok in njihovih staršev, ki so ustvarjali skupaj s svojimi otroci, živ in vesel. Nekateri starši so otroke pripeljali v varstvo in skrb skrbnim vzgojiteljicam, da so lahko sami v miru opravili svoje nakupe v centru Planeta Tuš.


Poleg že zelo ustaljenih otroških ustvarjalnih delavnic so se v Planetu Tuš Novo Mesto in Centru Tuš Kočevje predstavili tudi Ciciklubovi junaki in Kuža Piki, ki je že težko čakal na praznike. Te delavnice je organiziral Ciciklub.

Vsi otroci so vabljeni na otroške ustvarjalne delavnice tudi v letu 2004!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.