Otroška predstava Pika Nogavička v Planetu Tuš Celje

V sredo, 17. marca, je v dvorani Planeta Tuš v Celju ob 17:00 uri potekala prva otroška predstava v sklopu prireditev Pisano vesolje.

Otroška predstava Pika Nogavička v Planetu Tuš CeljeV sredo, 17. marca, je v dvorani Planeta Tuš v Celju ob 17:00 uri potekala prva otroška predstava v sklopu prireditev Pisano vesolje.

Otroška predstava Pika Nogavička v izvedbi učencev OŠ Dramlje je naredila na otroke in starše zelo dober vtis. Skozi celotno predstavo so otroci in starši s ploskanjem in nasmejanimi obrazi sprejemali dogajanje na odru. Navkljub lepemu vremenu in sočasnim dogajanjem na drugih lokacijah je bila predstava obiskana zelo množično.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.