Otroci navdušeni nad prireditvami ob tednu otroka

Velik odziv na otroške predstave in animacijske nastope v Planetu Tuš Celje, Planetu Tuš Novo mesto ter trgovskem centru Tuš Kočevje

Velik odziv na otroške predstave in animacijske nastope v Planetu Tuš Celje, Planetu Tuš Novo mesto ter trgovskem centru Tuš Kočevje

51Ob tednu otroka so Planet Tuš Celje, Planet Tuš Novo mesto in trgovski center Tuš Kočevje bila prizorišča pestrega dogajanja, namenjenega otrokom. V omenjenih centrih so se od ponedeljka, 6. oktobra naprej odvijale brezplačne otroške predstave in številni animacijski nastopi. Nad dogajanjem so bili navdušeni tako otroci kot njihovi starši. Prizorišča so vsak dan bila zapolnjena do zadnjega kotička. Prireditve in spremljevalni programi so za otroke potekali še vse do nedelje, 12. oktobra.

Otrokom je bila vsak dan, v vseh treh Tuševih centrih, na voljo po ena otroška predstava. Dogajanje je bilo popestreno še z animacijskimi nastopi balonarja Mihca ter maskot Lisjaka Rexa, Kravice Milke in Tuška, s katerimi so se lahko otroci tudi brezplačno fotografirali.

52 53

Aleksander Svetelšek, direktor našega podjetja, je svoje zadovoljstvo izrazil z besedami: “Veseli nas, da je odziv na organizirane aktivnosti v Tuševih centrih ob tednu otroka tako velik. S tem, ko na naših dogodkih vidimo tako veliko število nasmejani otrok, je naš cilj dosežen.”

Dodatne informacije:
Vesna Bašelj
tel.: 03 424 14 67
vesna.baselj@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice