Otroci navdušeni nad prireditvami ob tednu otroka

Velik odziv na otroške predstave in animacijske nastope v Planetu Tuš Celje, Planetu Tuš Novo mesto ter trgovskem centru Tuš Kočevje

Velik odziv na otroške predstave in animacijske nastope v Planetu Tuš Celje, Planetu Tuš Novo mesto ter trgovskem centru Tuš Kočevje

Otroci navdušeni nad prireditvami ob tednu otroka Ob tednu otroka so Planet Tuš Celje, Planet Tuš Novo mesto in trgovski center Tuš Kočevje bila prizorišča pestrega dogajanja, namenjenega otrokom. V omenjenih centrih so se od ponedeljka, 6. oktobra naprej odvijale brezplačne otroške predstave in številni animacijski nastopi. Nad dogajanjem so bili navdušeni tako otroci kot njihovi starši. Prizorišča so vsak dan bila zapolnjena do zadnjega kotička. Prireditve in spremljevalni programi so za otroke potekali še vse do nedelje, 12. oktobra.

Otrokom je bila vsak dan, v vseh treh Tuševih centrih, na voljo po ena otroška predstava. Dogajanje je bilo popestreno še z animacijskimi nastopi balonarja Mihca ter maskot Lisjaka Rexa, Kravice Milke in Tuška, s katerimi so se lahko otroci tudi brezplačno fotografirali.

Otroci navdušeni nad prireditvami ob tednu otroka Otroci navdušeni nad prireditvami ob tednu otroka

Aleksander Svetelšek, direktor našega podjetja, je svoje zadovoljstvo izrazil z besedami: “Veseli nas, da je odziv na organizirane aktivnosti v Tuševih centrih ob tednu otroka tako velik. S tem, ko na naših dogodkih vidimo tako veliko število nasmejani otrok, je naš cilj dosežen.”

Dodatne informacije:
Vesna Bašelj
tel.: 03 424 14 67
vesna.baselj@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več