Otroci navdušeni nad prireditvami ob tednu otroka

Velik odziv na otroške predstave in animacijske nastope v Planetu Tuš Celje, Planetu Tuš Novo mesto ter trgovskem centru Tuš Kočevje

Velik odziv na otroške predstave in animacijske nastope v Planetu Tuš Celje, Planetu Tuš Novo mesto ter trgovskem centru Tuš Kočevje

Otroci navdušeni nad prireditvami ob tednu otrokaOb tednu otroka so Planet Tuš Celje, Planet Tuš Novo mesto in trgovski center Tuš Kočevje bila prizorišča pestrega dogajanja, namenjenega otrokom. V omenjenih centrih so se od ponedeljka, 6. oktobra naprej odvijale brezplačne otroške predstave in številni animacijski nastopi. Nad dogajanjem so bili navdušeni tako otroci kot njihovi starši. Prizorišča so vsak dan bila zapolnjena do zadnjega kotička. Prireditve in spremljevalni programi so za otroke potekali še vse do nedelje, 12. oktobra.

Otrokom je bila vsak dan, v vseh treh Tuševih centrih, na voljo po ena otroška predstava. Dogajanje je bilo popestreno še z animacijskimi nastopi balonarja Mihca ter maskot Lisjaka Rexa, Kravice Milke in Tuška, s katerimi so se lahko otroci tudi brezplačno fotografirali.

Otroci navdušeni nad prireditvami ob tednu otroka Otroci navdušeni nad prireditvami ob tednu otroka

Aleksander Svetelšek, direktor našega podjetja, je svoje zadovoljstvo izrazil z besedami: “Veseli nas, da je odziv na organizirane aktivnosti v Tuševih centrih ob tednu otroka tako velik. S tem, ko na naših dogodkih vidimo tako veliko število nasmejani otrok, je naš cilj dosežen.”

Dodatne informacije:
Vesna Bašelj
tel.: 03 424 14 67
vesna.baselj@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.