Osvojite svoj vrh v Planetu Tuš Celje

  • 12

V Planetu Tuš Celje bo v soboto, 27. maja, potekala športno – zabavna prireditev v okviru projekta Skupaj na vrh. Med 10. in 12. uro se bodo številni udeleženci preizkusili v atraktivnih športnih aktivnostih, kot so plezanje in poletno smučanje, otroci bodo sodelovali v spretnostnem poligonu, najboljši pa bodo prejeli tudi nagrado. Prireditev bodo zaokrožili nastopi plesno navijaških skupin ter številni Tuš klub ponudniki, ki bodo po ugodnih cenah ponudili športno opremo ali aktivni oddih. Vsak bo torej po svojih zmožnostih osvojil svoj “Triglav”, udeleženci pa se bodo lahko tudi fotografirali na najvišjem slovenskem vrhu.

Sobotno dopoldne bo v Planetu Tuš Celje športno obarvano, saj bodo med 10. in 12. uro potekale atraktivne športno – zabavne aktivnosti kar sredi priljubljenega nakupovalnega centra. Udeleženci bodo odločno splezali na vrh kar sredi nakupovalnega središča, se na simulatorju pomerili v poletnem smučanju ali pa se “povzpeli na vrh Triglava” in se fotografirali pred znamenitim Aljaževim stolpom. Otroci bodo preizkusili svoje spretnosti na atraktivnem športnem poligonu z najrazličnejšimi ovirami in nalogami. Svoje spretnosti pa bodo pokazale tudi številne otroške plesne in navijaške skupine. Prireditev bodo spremljale tudi številne stojnice, na katerih bodo člani Tuš kluba deležni mnogih ugodnosti, nagradnih iger in ugodnih nakupov športne opreme ali aktivnih oddihov. 

Prireditev, ki bo potekala v sklopu Tuševega projekta Skupaj na vrh, bo vse udeležence združila v športnem duhu. Pomen slednjega namreč poudarja projekt Skupaj na vrh, ki poleg spremljevalnih dogodkov izpostavlja tri ključne športne dogodke – lokalno uveljavljen Tušev vzpon na Celjsko kočo, Tušev tek barv in atraktivni projekt Dava Karničarja, našega najboljšega alpinističnega smučarja, ki se bo v juliju povzpel na drugo najvišjo goro sveta K2. Skupaj na vrh je torej geslo, ki poudarja pomen športnih ciljev, ki si jih vsak posameznik postavi po svojih močeh. Hkrati pa želi Tuš spodbuditi Slovence k aktivnem preživljanju prostega časa in športnem udejstvovanju. 

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.