Osvojite svoj vrh v Planetu Tuš Celje

  • 12

V Planetu Tuš Celje bo v soboto, 27. maja, potekala športno – zabavna prireditev v okviru projekta Skupaj na vrh. Med 10. in 12. uro se bodo številni udeleženci preizkusili v atraktivnih športnih aktivnostih, kot so plezanje in poletno smučanje, otroci bodo sodelovali v spretnostnem poligonu, najboljši pa bodo prejeli tudi nagrado. Prireditev bodo zaokrožili nastopi plesno navijaških skupin ter številni Tuš klub ponudniki, ki bodo po ugodnih cenah ponudili športno opremo ali aktivni oddih. Vsak bo torej po svojih zmožnostih osvojil svoj “Triglav”, udeleženci pa se bodo lahko tudi fotografirali na najvišjem slovenskem vrhu.

Sobotno dopoldne bo v Planetu Tuš Celje športno obarvano, saj bodo med 10. in 12. uro potekale atraktivne športno – zabavne aktivnosti kar sredi priljubljenega nakupovalnega centra. Udeleženci bodo odločno splezali na vrh kar sredi nakupovalnega središča, se na simulatorju pomerili v poletnem smučanju ali pa se “povzpeli na vrh Triglava” in se fotografirali pred znamenitim Aljaževim stolpom. Otroci bodo preizkusili svoje spretnosti na atraktivnem športnem poligonu z najrazličnejšimi ovirami in nalogami. Svoje spretnosti pa bodo pokazale tudi številne otroške plesne in navijaške skupine. Prireditev bodo spremljale tudi številne stojnice, na katerih bodo člani Tuš kluba deležni mnogih ugodnosti, nagradnih iger in ugodnih nakupov športne opreme ali aktivnih oddihov. 

Prireditev, ki bo potekala v sklopu Tuševega projekta Skupaj na vrh, bo vse udeležence združila v športnem duhu. Pomen slednjega namreč poudarja projekt Skupaj na vrh, ki poleg spremljevalnih dogodkov izpostavlja tri ključne športne dogodke – lokalno uveljavljen Tušev vzpon na Celjsko kočo, Tušev tek barv in atraktivni projekt Dava Karničarja, našega najboljšega alpinističnega smučarja, ki se bo v juliju povzpel na drugo najvišjo goro sveta K2. Skupaj na vrh je torej geslo, ki poudarja pomen športnih ciljev, ki si jih vsak posameznik postavi po svojih močeh. Hkrati pa želi Tuš spodbuditi Slovence k aktivnem preživljanju prostega časa in športnem udejstvovanju. 

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več