Osvežen Tuš market Boštanj

Prenovljen in osvežen Tuš market Boštanj je danes odprl svoja vrata. Poleg še boljše izboljšane ponudbe premišljeno urejen prostor sledi najsodobnejšim nakupovalnim trendom, hkrati pa upošteva želje kupcev.

Ob prenovi in osvežitvi marketa so bili v celoti osredotočeni na njihove kupce, kjer so sledili svetovnim nakupovalnim trendom. Še izboljšana nakupovalna izkušnja je nekaj, na kar bodo kupci od zdaj še posebej ponosni. Tuš market Boštanj na enem mestu združuje prenovljen prostor ter nadgrajeno in osveženo ponudbo, pri kateri je velik poudarek na kakovostnih lokalno pridelanih izdelkih slovenskih pridelovalcev.

»V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki so tudi soustvarjali prenovo marketa. Sledili smo  svetovnim smernicam nakupovanja ter v asortiman vključili več slovenskih izdelkov, razširili sveže oddelke ter seveda poskrbeli za sodoben in privlačen izgled prenovljenega marketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.