Osvežen Tuš market Boštanj

  • 4

Prenovljen in osvežen Tuš market Boštanj je danes odprl svoja vrata. Poleg še boljše izboljšane ponudbe premišljeno urejen prostor sledi najsodobnejšim nakupovalnim trendom, hkrati pa upošteva želje kupcev.

Ob prenovi in osvežitvi marketa so bili v celoti osredotočeni na njihove kupce, kjer so sledili svetovnim nakupovalnim trendom. Še izboljšana nakupovalna izkušnja je nekaj, na kar bodo kupci od zdaj še posebej ponosni. Tuš market Boštanj na enem mestu združuje prenovljen prostor ter nadgrajeno in osveženo ponudbo, pri kateri je velik poudarek na kakovostnih lokalno pridelanih izdelkih slovenskih pridelovalcev.

 

»V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki so tudi soustvarjali prenovo marketa. Sledili smo  svetovnim smernicam nakupovanja ter v asortiman vključili več slovenskih izdelkov, razširili sveže oddelke ter seveda poskrbeli za sodoben in privlačen izgled prenovljenega marketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.