Oglejte si akcijo Morilska elita in grozljivko Sanjska hiša

V Planete Tuš prihajata ta četrtek dve novosti – akcija Morilska elita in grozljivka Sanjska Hiša. Med filmoljubci je bil minuli vikend najbolj gledani film ponovno Johnny English 2, več gledalcev pa si je ogledalo tudi priljubljene Smrkce. V kranjski Planet Tuš vabi Filmsko gledališče z izjemnim izborom nekomercialnih filmov; ta teden bo na ogled film Božji možje – prejemnik velike nagrade žirije in nagrade ekumenske žirije Cannes 2010. Konec tedna bo vroče v Disco Planetih, saj prihaja v Maribor vroča srbska zvezdnica Nataša Bekvalac, v Celje pa Playboyevo dekle in odlična DJ-ka Viktoria Metzker.

V Planete Tuš prihajata ta četrtek dve novosti – akcija Morilska elita, ki bo na ogled v Celju, Mariboru, Novem mesti in Kranju, ter grozljivka Sanjska Hiša, ki bo strašila v Celju in Mariboru. Oba filma bosta kasneje na ogled v vseh planetih. Akcijski triler Morilska elita z odlično igralsko zasedbo (Robert De Niro, Jason Statham in Clive Owen) temelji na resnični zgodbi. Dva izmed najelitnejših agentov se borita proti nevarnemu voditelju tajne vojaške združbe. V trilerju Sanjska hiša se zakonca (Daniel Craig in Naomi Watts) preselita v na videz idealno, majhno mestece Conneticut. Kmalu ugotovita, da je bila njuna hiša nekoč mesto zločina, v katerem so bili umorjeni skoraj vsi člani družine. Preživel je le oče oziroma mož.

V Planetu Tuš Kranj poteka Filmsko gledališče, ki bo do decembra postreglo z osmimi tematsko in žanrsko različnimi filmi iz domače in tuje neodvisne produkcije. Ta teden bo na ogled film Božji možje, ki je leta 2010 v Cannesu prejela veliko nagrado žirije in nagrado ekumenske žirije. Film je sočuten poziv k spravi in medkulturnemu razumevanju ter subtilna, človečna študija religije in vzgibov verujočih. Film je posnet po resničnih dogodkih iz leta 1996, ko so v nemirni Alžiriji ugrabili in usmrtili osem francoskih menihov.

Minuli vikend je Planete Tuš obiskalo 13.040 gledalcev. Najbolj gledani film tudi tokrat ostaja priljubljena komedija o angleškem junaku Johnny English 2, iz četrtega pa so se pod vrh ponovno prebili Smrkci. Grozljivka Noč morskih psov 3D je pristala na tretjem mestu, četrta pa je novost prejšnjega tedna, komedija Kateri je pravi. Lestvico končuje prav tako komedija Prijatelja samo za seks. Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov v kinematografih Planet Tuš Celje, Novo mesto, Maribor, Kranj in Koper od 7. 10. 2011 do 9. 10. 2011 je naslednja:

Skupaj vseh kino obiskovalcev: 13.040

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov:
1. Johnny English 2 (KC) 3.926
2. Smrkci (CF) Prijatelja samo za seks (CF) 1.750
3. Noč morskih psov 3D (BF) 1.694
4. Kateri je pravi (BF) 1.604
5. Prijatelja samo za seks (CF) 1.518

Disco Planeti so ves oktober prizorišča norih zabav. V petek, 14. oktobra, bo v Kopru vroče na Ministry of Sound 2011, v Kranju na Collegium New Year Prepartyu, v Celje prihaja Playboyevo dekle in odlična DJ-ka Viktoria Metzker, v Mariboru pa bo ljubezensko vroče na Collegium Red Love Partyu. Ministry of Sound se v soboto seli v Kranj, Collegiumovo prednovoletno vzdušje bo na drugi dan vikenda v Kopru, v Celju se boste lahko zabavali na Planet Clubbingu ob zvokih Mr Andy Deejay-a, v Maribor pa prihaja vroča srbska zvezdnica Nataša Bekvalac.

Ob sobotah v Celju, Mariboru in Novem mestu še naprej vabijo Domače tržnice z dobrotami, ki dišijo po jeseni. Vabijo tudi zanimive razstave; v Planetu Tuš Kranj modna fotografska razstava Lepota kot umetnost, v mariborskem Planetu so na ogled fotografije najbolj priljubljenega slovenskega borca Dejana Zavca, v Planetu Tuš Novo mesto pa lepote solin.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.