Odštevamo: še 9 dni do Nakupovanja pod zvezdami v Planetu Tuš Koper

Planet Tuš Koper bo 25. 4, poskrbel za dolg večer, saj obiskovalcem pripravlja Nakupovanje pod zvezdami vse do polnoči. Ugodni nakupi, pestro dogajanje in nagradne igre se bodo stopnjevali do večera, ko bo za vrhunec dneva poskrbela velika modna revija. V družbi priznanih manekenk bodo Tim Kores – Kori, 6pack Čukur & The hangover ladies in Plesni Studio Petra, poskrbeli za pravi plesno-glasbeni spektakel, ki bo prijetno popestril predstavitev modnih smernic za otroke in odrasle.

Planet Tuš Koper bo soboto, 25. aprila, že v jutranjih urah začel vroče – poleg prijetnega pomladanskega sonca bodo obiskovalce greli posebni popusti in ugodni nakupi. Še več, ta dan bodo med obiskovalce razdelili nagrade v skupni vrednosti več kot 3.000 evrov. Za mobilni telefon Iphone 6, družinski vikend paket v hotelu Golte, darilne bone Planeta Tuš in številne druge nagrade se boste lahko potegovali zgolj z izpolnjenim kuponom. Prvo žrebanje bogatih nagrad bo že ob 16. uri, nato pa vsako uro, vse do polnoči. Obiskovalci bodo deležni tudi brezplačnih meritev lasišča ter delavnic ličenja pod vodstvom umetnikov ličenja Evgena Geca in Mateje Nabršnik iz studia Lepa.si.

Še več super ugodnosti, dodatnih popustov, pa tudi obilico zabave lahko pričakujete po 20. uri. Sobotni večer bo obarvan zvezdniško, saj bodo ob 20. uri na oder stopili priljubljeni voditelj Tim Kores – Kori in 6pack Čukur, ki bo nastopil z The hangover ladies. Za vrhunec Nakupovanja pod zvezdami bo tako poskrbel modni plesno-glasbeni spektakel, v katerem ne bodo manjkale niti priznane slovenske manekenke, ki bodo predstavile modne smernice prihajajočega poletja. Poleg modnega dogodka bodo po 20. uri trgovine v nakupovalno-zabavnem središču ponudile še dodatne popuste, ob 22. uri pa sledi še vroči Disco fever party v zabaviščnem delu centra, ki bo postregel z vrtoglavimi ritmi in akcijskimi cenami pijač. Ob vročici sobotne noči pa se boste lahko ohladili pod zvezdnatim nebom, na privlačni terasi na strehi centra. Ne zamudite najbolj zvezdnega dogodka v letu 2015 na naši Obali.

Podrobnosti o Nakupovanju pod zvezdami in bogatem spremljevalnem programu si lahko ogledate na: http://koper.planet-tus.si/sl/dogodki/3456/nakupovanje_pod_zvezdami_z_modno_revijo.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več