Odrasli ostajajo na prvem mestu lestvice gledanosti

Komedija Odrasli ostaja v Planetih Tuš tudi ta vikend na vrhu lestvice gledanosti. Filmski novosti tega tedna sta akcijska komedija Kot noč in dan s Tomom Cruisom in Cameron Diaz v glavnih vlogah ter domišljijska akcijska 3D pustolovščina Zadnji gospodar vetra.

Ta teden se v Planetih Tuš obeta tudi zanimiv otroški počitniški program z ustvarjalnimi delavnicami, zabavnim učenjem angleščine in bralnimi uricami ter odlične vikend večerne zabave v ritmih R&B-ja, hip hopa, popa in housa. V Planetu Tuš Koper pa bo v petek zvečer vajeti prevzel nekdanji član Skupine Eiffel 65, italijanski DJ in producent Gabry Ponte.

Filmski novosti tega tedna v Planetih Tuš sta akcijska komedija Kot noč in dan, v kateri sta v glavnih vlogah zaigrala Tom Cruise, tajni agent, in Cameron Diaz, razpeta med njim in tistimi, za katere on trdi, da so ga potunkali. Njuna pustolovščina ju popelje po vsem svetu in izbruhne v labirint dvojnih prevar, pobegov skozi šivankino luknjo, dvojnih identitet in vrtoglavih romantičnih zapletov. Druga novost tega tedna je domišljijska 3D akcijska pustolovščina Zadnji gospodar vetra. Zrak, voda, zemlja in ogenj so štiri dežele, v katerih živijo ljudje, ki so sposobni upravljati s pripadajočimi elementi. Ko se dežela ognja odloči podjarmiti vse ostale, jo lahko ustavi le poslednji avatar – fant s sposobnostjo upravljanja vseh elementov.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 13.663 ljubiteljev filma. Na prvem mestu gledanosti je že drugi teden komedija Odrasli, ki je v kinodvorane privabila 3.405 gledalcev. Drugo mesto je zasedla novost preteklega tedna misteriozni znanstveno-fantastični triler Izvor, ki si ga je ogledalo 3.100 gledalcev. Z drugega na tretje mesto je zdrsnil prvi 3D plesni film Ulični ples, na ogled le v kinematografih Tuš, ki si ga je minuli vikend ogledalo 1.928 gledalcev. Na četrto mesto se je s predpremierno predstavo uvrstila akcijska komedija Kot noč in dan, s 1.337 gledalci. Peterico pa zaključuje Mrk, tretji del kultne ljubezenske sage Somrak, ki si ga je ogledalo kar 1.012 gledalcev.

Na bowlingih Planetov Tuš se ta vikend obetajo vroči poletni večeri. V ritmih R&B-ja, hip hopa, popa in housa bosta Planeta Tuš Kranj in Mariboru utripala v petek in soboto, Planet Celje pa le v soboto. Petkovo popoldne bo v Planetu Tuš Koper popestrila glasbena skupina Bellami, ki bo za nepozabno poletno popoldne poskrbela z narodno-zabavno in plesno glasbo slovenskih in tujih izvajalcev. Zvečer pa bo vajeti v koprskem Planetu Tuš prevzel Gabry Ponte, nekdanji član Skupine Eiffel 65, ki smo si jo zapomnili po hitu Blue. Italijanski DJ in producent je avtor hitov, kot so Geordie, Time to Rock, La danza delle strghe, Depends on you, The man in the moon.

V Planetih Tuš pa se v času počitnic obeta tudi zanimiv otroški program. V petek se bodo otroci od 16. do 18. ure v Kopru in Mariboru, dopoldan v nedeljo pa v Kranju in Novem mestu v Tuškovih bralnih uricah srečevali s svojimi najljubšimi pravljičnimi junaki. V Kranju so za najmlajše pripravili pravi peskovnik z veliko igračami, v katerem bodo lahko zidali gradove in izdelovali potičke, za malo starejše pa smo zgradili ogromno skulpturo, za katero je umetnik porabil kar 8 ton peska in bo na ogled vse do konca avgusta. V soboto dopoldne se bodo v Kopru otroci na zabaven način spopadli z zankami in ugankami angleškega jezika. Tuškove julijske ustvarjalnice pa bodo poskrbele za vse, ki radi ustvarjajo, otroci se jih lahko udeležijo v soboto dopoldan v Kopru, Novem mestu in Mariboru.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.