Odprta prva Tuševa bencinska črpalka

Pri Tušu smo po 13 letih poslovanja svojo ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi.

Odprta prva Tuševa bencinska črpalka Pri Tušu smo po 13 letih poslovanja svojo ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi. Prvi Tuš Oil sta 11. julija slavnostno otvorila Aleksander Svetelšek, direktor podjetja Tuš, in Boris Sovič, župan MO Maribor. V objekt, ki stoji na Streliški ulici v Mariboru, smo vložili 185 milijonov tolarjev.

Bencinski servis Tuš je odprt vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 6. in 22. uro. Za zadovoljstvo strank skrbi pet na novo zaposlenih ljudi. Za točenje goriva so na bencinskem servisu na voljo štirje točilni avtomati, s sedmimi odjemalnimi mesti. Uporabnikom servisa je na razpolago tudi sodobna avtopralnica, samopostrežna trgovina in bife. V zunanjem kiosku je mogoče kupiti tudi plin za gospodinjsko uporabo. Prodajna površina servisa meri skupaj 282 kvadratnih metrov. Od tega je na 54. kvadratnih metrih avtopralnica, ki z najsodobnejšo opremo omogoča poleg osnovnega pranja avtomobila tudi vroče voskanje, predpranje z vročo peno, kolesno pranje in pranje podvozja. Avtopralnica ima vgrajen sistem recikliranja odpadnih voda, kar pomeni, da je poraba vode zelo majhna, obremenitev okolja pa minimalna.

Odprta prva Tuševa bencinska črpalka Direktor našega podjetja, Aleksander Svetelšek, je ob odprtju prve bencinske črpalke povedal: »Cilj našega podjetja je kupcem ponuditi kar največ. Z otvoritvijo bencinskega servisa smo zaokrožili trgovsko ponudbo dobrin, ki jih potrošniki koristimo tako rekoč vsakodnevno. Otvoritev naslednje bencinske črpalke Tuš Oil načrtujemo v drugi polovici avgusta v Celju.«

Boris Sovič, župan MO Maribor, je v svojem govoru na otvoritvi še poudaril, da je odprtje bencinske črpalke Tuš Oil, na Streliški cesti v Mariboru, pozitivna pridobitev za infrastrukturo in razvoj tamkajšnje mestne četrti. Ob tem je izrekel tudi pohvalo podjetju Tuš za ekološki pristop k projektu in upoštevanju eko-standardov.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več