Odprta prva Tuševa bencinska črpalka

Pri Tušu smo po 13 letih poslovanja svojo ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi.

Odprta prva Tuševa bencinska črpalkaPri Tušu smo po 13 letih poslovanja svojo ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi. Prvi Tuš Oil sta 11. julija slavnostno otvorila Aleksander Svetelšek, direktor podjetja Tuš, in Boris Sovič, župan MO Maribor. V objekt, ki stoji na Streliški ulici v Mariboru, smo vložili 185 milijonov tolarjev.

Bencinski servis Tuš je odprt vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 6. in 22. uro. Za zadovoljstvo strank skrbi pet na novo zaposlenih ljudi. Za točenje goriva so na bencinskem servisu na voljo štirje točilni avtomati, s sedmimi odjemalnimi mesti. Uporabnikom servisa je na razpolago tudi sodobna avtopralnica, samopostrežna trgovina in bife. V zunanjem kiosku je mogoče kupiti tudi plin za gospodinjsko uporabo. Prodajna površina servisa meri skupaj 282 kvadratnih metrov. Od tega je na 54. kvadratnih metrih avtopralnica, ki z najsodobnejšo opremo omogoča poleg osnovnega pranja avtomobila tudi vroče voskanje, predpranje z vročo peno, kolesno pranje in pranje podvozja. Avtopralnica ima vgrajen sistem recikliranja odpadnih voda, kar pomeni, da je poraba vode zelo majhna, obremenitev okolja pa minimalna.

Odprta prva Tuševa bencinska črpalkaDirektor našega podjetja, Aleksander Svetelšek, je ob odprtju prve bencinske črpalke povedal: »Cilj našega podjetja je kupcem ponuditi kar največ. Z otvoritvijo bencinskega servisa smo zaokrožili trgovsko ponudbo dobrin, ki jih potrošniki koristimo tako rekoč vsakodnevno. Otvoritev naslednje bencinske črpalke Tuš Oil načrtujemo v drugi polovici avgusta v Celju.«

Boris Sovič, župan MO Maribor, je v svojem govoru na otvoritvi še poudaril, da je odprtje bencinske črpalke Tuš Oil, na Streliški cesti v Mariboru, pozitivna pridobitev za infrastrukturo in razvoj tamkajšnje mestne četrti. Ob tem je izrekel tudi pohvalo podjetju Tuš za ekološki pristop k projektu in upoštevanju eko-standardov.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.