Odprt je prenovljeni Tuš market v Stražišču pri Kranju

V soboto, 21. septembra, ob 9. uri po le treh tednih intenzivnih gradbenih del smo ponovno odprli prenovljen Tuš Market v Stražišču pri Kranju.

V soboto, 21. septembra, ob 9. uri po le treh tednih intenzivnih gradbenih del smo ponovno odprli prenovljen Tuš Market v Stražišču pri Kranju. V prenovo in posodobitev objekta na naslovu Delavska cesta 26 v Kranju smo vložili 35 milijonov tolarjev.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o investiciji povedal: ˝Veseli nas, da lahko v prenovljenem trgovskem objektu v Stražišču pri Kranju sedaj ponudimo enako visok standard storitev, kot ga zagotavljamo drugod po Sloveniji in ki si ga naši kupci v Kranju in okolici vsekakor zaslužijo. ˝

Otvoritev je potekala slovesno in z obilico zabave. Vse zbrane sta z dobro glasbo zabavala Viki Ašič in njegov ansambel. V Engrotušu pa nismo pozabili tudi na okrepčilo. Obiskovalcem smo namreč postregli z odličnim bogračem in številnimi degustacijami ter jih presenečali z različnimi nagradnimi igrami.

Delovni čas trgovine bo tudi po prenovi ostal nespremenjen. Od ponedeljka do petka bo odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure.

< Nazaj

Ostale novice