Odprt je prenovljeni Tuš market v Stražišču pri Kranju

V soboto, 21. septembra, ob 9. uri po le treh tednih intenzivnih gradbenih del smo ponovno odprli prenovljen Tuš Market v Stražišču pri Kranju.

V soboto, 21. septembra, ob 9. uri po le treh tednih intenzivnih gradbenih del smo ponovno odprli prenovljen Tuš Market v Stražišču pri Kranju. V prenovo in posodobitev objekta na naslovu Delavska cesta 26 v Kranju smo vložili 35 milijonov tolarjev.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o investiciji povedal: ˝Veseli nas, da lahko v prenovljenem trgovskem objektu v Stražišču pri Kranju sedaj ponudimo enako visok standard storitev, kot ga zagotavljamo drugod po Sloveniji in ki si ga naši kupci v Kranju in okolici vsekakor zaslužijo. ˝

Otvoritev je potekala slovesno in z obilico zabave. Vse zbrane sta z dobro glasbo zabavala Viki Ašič in njegov ansambel. V Engrotušu pa nismo pozabili tudi na okrepčilo. Obiskovalcem smo namreč postregli z odličnim bogračem in številnimi degustacijami ter jih presenečali z različnimi nagradnimi igrami.

Delovni čas trgovine bo tudi po prenovi ostal nespremenjen. Od ponedeljka do petka bo odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.