Odprt je prenovljeni Tuš market v Stražišču pri Kranju

V soboto, 21. septembra, ob 9. uri po le treh tednih intenzivnih gradbenih del smo ponovno odprli prenovljen Tuš Market v Stražišču pri Kranju.

V soboto, 21. septembra, ob 9. uri po le treh tednih intenzivnih gradbenih del smo ponovno odprli prenovljen Tuš Market v Stražišču pri Kranju. V prenovo in posodobitev objekta na naslovu Delavska cesta 26 v Kranju smo vložili 35 milijonov tolarjev.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o investiciji povedal: ˝Veseli nas, da lahko v prenovljenem trgovskem objektu v Stražišču pri Kranju sedaj ponudimo enako visok standard storitev, kot ga zagotavljamo drugod po Sloveniji in ki si ga naši kupci v Kranju in okolici vsekakor zaslužijo. ˝

Otvoritev je potekala slovesno in z obilico zabave. Vse zbrane sta z dobro glasbo zabavala Viki Ašič in njegov ansambel. V Engrotušu pa nismo pozabili tudi na okrepčilo. Obiskovalcem smo namreč postregli z odličnim bogračem in številnimi degustacijami ter jih presenečali z različnimi nagradnimi igrami.

Delovni čas trgovine bo tudi po prenovi ostal nespremenjen. Od ponedeljka do petka bo odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več