Odprli smo vrata Supermarketa v Kragujevcu

V Kragujevcu smo danes odprli nov sodoben trgovski center, v katerem je poleg trgovine Tuš tudi več najemniških lokalov. To je že 25. trgovina na tujih trgih, po trgovinah v Beogradu, Novem Sadu, Somborju, Subotici, Sremski Mitrovici in Jagodini pa že sedma v Srbiji.

V modernem trgovskem centru, velikem 2500 m2, v katerega smo vložili kar 3,5 mio evrov, je poleg dobro založenega sodobnega Tuš supermarketa, ki ponuja na svojih policah več kot 14.000 živilskih in neživilskih izdelkov, še več lokalov, med drugim gostinski lokal in lekarna. Z otvoritvijo trgovine, ki na srbsko tržišče prenaša najnovejše nakupovalne trende in izkušnje, smo odprli kar 30 novih delovnih mest, za udobje kupcev pa smo poskrbeli s 120 parkirnimi mesti.

Z najnovejšo v verigi trgovin zaposlujemo na treh tujih trgih že več kot 800 sodelavcev. Mreža trgovin Tuš tako v tujini šteje že 25 poslovnih enot, od tega 14 v Bosni in Hercegovini, 4 v Makedoniji in sedaj 7 v Srbiji.