Odprli smo prenovljeni Supermarket v Ivančni Gorici

V četrtek, 27. oktobra, smo v samem centru Ivančne Gorice na Ploščadi OF 2 odprli prenovljeni supermarket Tuš. Na novo smo opremili nekdanje prostore trgovine Vele, tako da se sedaj novi supermarket razteza na prodajni površini 655 m2.

V četrtek, 27. oktobra, smo v samem centru Ivančne Gorice na Ploščadi OF 2 odprli prenovljeni supermarket Tuš. Na novo smo opremili nekdanje prostore trgovine Vele, tako da se sedaj novi supermarket razteza na prodajni površini 655 m2. Kupcem v novem supermarketu, ki je bil med celotnim gradbenim posegom zaprt, ponujamo široko izbiro svežega programa, dobro založeno mesnico, oddelek mlečnih izdelkov ter vedno sveža programa kruha in delikatese.

Celotna investicija prenove trgovine je stala 380 milijonov tolarjev. Otvoritev, ki se je v četrtek pričela ob 10. uri, je spremljalo zabavno dogajanje ter seveda odlični bograč, ki je bil na kulinaričnih tekmovanjih že večkrat nagrajen. Simbolično sta trgovino odprla poslovodja in moderatorka otvoritve. Ob poskočnih polkah in valčkih je vse prisotne zabaval harmonikar Viki Ašič, obiskovalcem pa so bile na voljo tudi različne degustacije ter nagradne igre.

»Veseli smo, da v Ivančni Gorici odpiramo moderen supermarket Tuš. Krajanom in okoliškim prebivalcem bomo tako ponudili nov trgovski objekt z veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, raznovrstno akcijsko ponudbo, ponudbo izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu,« je ob otvoritvi povedal Aleksander Svetelšek, direktor družbe Engrotuš.

Za čimbolj prijetno nakupovanje smo v Tušu poskrbeli tudi s primernim delovnikom, saj bo supermarket odprt vsak dan med 7:30 in 20. uro, ob sobotah med 7:30 in 17. uro, ob nedeljah in praznikih pa med 8. in 12. uro. Za dobro obveščenost in počutje kupcev bo skrbelo strokovno in prijazno osebje.

< Nazaj

Ostale novice