Odprli smo prenovljeni Supermarket v Ivančni Gorici

V četrtek, 27. oktobra, smo v samem centru Ivančne Gorice na Ploščadi OF 2 odprli prenovljeni supermarket Tuš. Na novo smo opremili nekdanje prostore trgovine Vele, tako da se sedaj novi supermarket razteza na prodajni površini 655 m2.

V četrtek, 27. oktobra, smo v samem centru Ivančne Gorice na Ploščadi OF 2 odprli prenovljeni supermarket Tuš. Na novo smo opremili nekdanje prostore trgovine Vele, tako da se sedaj novi supermarket razteza na prodajni površini 655 m2. Kupcem v novem supermarketu, ki je bil med celotnim gradbenim posegom zaprt, ponujamo široko izbiro svežega programa, dobro založeno mesnico, oddelek mlečnih izdelkov ter vedno sveža programa kruha in delikatese.

Celotna investicija prenove trgovine je stala 380 milijonov tolarjev. Otvoritev, ki se je v četrtek pričela ob 10. uri, je spremljalo zabavno dogajanje ter seveda odlični bograč, ki je bil na kulinaričnih tekmovanjih že večkrat nagrajen. Simbolično sta trgovino odprla poslovodja in moderatorka otvoritve. Ob poskočnih polkah in valčkih je vse prisotne zabaval harmonikar Viki Ašič, obiskovalcem pa so bile na voljo tudi različne degustacije ter nagradne igre.

»Veseli smo, da v Ivančni Gorici odpiramo moderen supermarket Tuš. Krajanom in okoliškim prebivalcem bomo tako ponudili nov trgovski objekt z veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, raznovrstno akcijsko ponudbo, ponudbo izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu,« je ob otvoritvi povedal Aleksander Svetelšek, direktor družbe Engrotuš.

Za čimbolj prijetno nakupovanje smo v Tušu poskrbeli tudi s primernim delovnikom, saj bo supermarket odprt vsak dan med 7:30 in 20. uro, ob sobotah med 7:30 in 17. uro, ob nedeljah in praznikih pa med 8. in 12. uro. Za dobro obveščenost in počutje kupcev bo skrbelo strokovno in prijazno osebje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.