Odprli prenovljeni supermarket Tuš Pobrežje

28. septembra ob 11. uri smo na Pobrežju v Mariboru odprli popolnoma prenovljen supermarket Tuš.

28. septembra ob 11. uri smo na Pobrežju v Mariboru odprli popolnoma prenovljen supermarket Tuš. V objekt smo vložili kar 350 milijonov tolarjev in ob tej priložnosti pripravili slovesno otvoritev, ki jo je spremljal pester zabavni program, na katerem sta med drugim nastopili tudi Alya in popularna hrvaška skupina Karma.

Supermarket smo s 1400 m2 neto prodajnih površin razširili na kar 2000 m2. V prenovljenih prodajnih prostorih bo kupcem ponujal novo ribarnico, večji asortiman izdelkov ter povečana in obogatena oddelka sadja in zelenjave ter delikatese. V trgovskem centru ponudbo dopolnjuje tudi gostinski lokal Tuš. Za najmlajše bomo pred trgovino postavili tudi otroško igrišče.

Slavnostni govorec na prireditvi je bil poleg gospoda Andreja Bošnjaka, direktorja poslovne uprave naše družbe, tudi župan občine Maribor gospod Boris Sovič.

Ob tokratni otvoritvi smo ravnateljici Vrtca Pobrežje gospe Marjeti Rebernik podarili ček v vrednosti 500 tisoč tolarjev. Donacijo bodo v vrtcu namenili za nakup didaktičnih pripomočkov in opreme, ki bodo spodbujali kreativnost in znanje mariborskih cicibanov.

Aleksander Svetelšek nam je o donaciji, ki smo jo predali vrtcu Pobrežje, povedal: ˝V okolje, v katerega prihajamo, želimo vstopiti ne le z našo primarno dejavnostjo – trgovino, ampak tudi kot gradbeni element celotne skupnosti. Odgovornost do družbe je namreč ena od temeljnih dobrin, ki jih lahko v zameno za zaupanje naših kupcev ponudimo družbi, v kateri delujemo, in ljudem, ki nas obkrožajo in zaradi katerih obstajamo.˝

Po uradnem delu prireditve, ki se je zaključila s slavnostno otvoritvijo trgovskega centra, se je program nadaljeval z nastopom ansambla T´pravi muzikanti, obiskovalci pa so se lahko okrepčali z na kulinaričnih tekmovanjih večkrat nagrajenim bogračem in posladkali s torto. Dogajanje s številnimi degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida in nagradami za obiskovalce je ob 17.30. uri doseglo vrhunec s koncertoma Alye ter popularne hrvaške glasbene skupine Karma.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več