Odprli prenovljeni supermarket Tuš Pobrežje

28. septembra ob 11. uri smo na Pobrežju v Mariboru odprli popolnoma prenovljen supermarket Tuš. V objekt smo vložili kar 350 milijonov tolarjev in ob tej priložnosti pripravili slovesno otvoritev, ki jo je spremljal pester zabavni program, na katerem sta med drugim nastopili tudi Alya in popularna hrvaška skupina Karma.

Supermarket smo s 1400 m2 neto prodajnih površin razširili na kar 2000 m2. V prenovljenih prodajnih prostorih bo kupcem ponujal novo ribarnico, večji asortiman izdelkov ter povečana in obogatena oddelka sadja in zelenjave ter delikatese. V trgovskem centru ponudbo dopolnjuje tudi gostinski lokal Tuš. Za najmlajše bomo pred trgovino postavili tudi otroško igrišče.

Slavnostni govorec na prireditvi je bil poleg gospoda Andreja Bošnjaka, direktorja poslovne uprave naše družbe, tudi župan občine Maribor gospod Boris Sovič.

Ob tokratni otvoritvi smo ravnateljici Vrtca Pobrežje gospe Marjeti Rebernik podarili ček v vrednosti 500 tisoč tolarjev. Donacijo bodo v vrtcu namenili za nakup didaktičnih pripomočkov in opreme, ki bodo spodbujali kreativnost in znanje mariborskih cicibanov.

Aleksander Svetelšek nam je o donaciji, ki smo jo predali vrtcu Pobrežje, povedal: ˝V okolje, v katerega prihajamo, želimo vstopiti ne le z našo primarno dejavnostjo – trgovino, ampak tudi kot gradbeni element celotne skupnosti. Odgovornost do družbe je namreč ena od temeljnih dobrin, ki jih lahko v zameno za zaupanje naših kupcev ponudimo družbi, v kateri delujemo, in ljudem, ki nas obkrožajo in zaradi katerih obstajamo.˝

Po uradnem delu prireditve, ki se je zaključila s slavnostno otvoritvijo trgovskega centra, se je program nadaljeval z nastopom ansambla T´pravi muzikanti, obiskovalci pa so se lahko okrepčali z na kulinaričnih tekmovanjih večkrat nagrajenim bogračem in posladkali s torto. Dogajanje s številnimi degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida in nagradami za obiskovalce je ob 17.30. uri doseglo vrhunec s koncertoma Alye ter popularne hrvaške glasbene skupine Karma.