Odprli četrti veleprodajni center za pravne osebe

Cash & Carry Tuš tudi v Slovenj Gradcu Ob otvoritvi še donacija v vrednosti 500.000 tolarjev Javnemu zavodu VETRNICA iz Slovenj Gradca

V četrtek, 13. maja 2004, se je ob 10. uri v Slovenj Gradcu odprl nov veleprodajni center za pravne osebe Cash & Carry TUŠ. Center tako predstavlja že četrto tovrstno Tuševo prodajalno v Sloveniji, v kateri lahko podjetniki, trgovci in gostinci, ki so imetniki kartice Tuš Cash & Carry, opravljajo grosistične nakupe izdelkov za uporabo v svoji dejavnosti. Tovrstni Tuševi centri so pravnim osebam že na voljo v Celju, Ljubljani in Mariboru. Trgovski center Cash & Carry TUŠ v Slovenj Gradcu obsega približno 1.600 kvadratnih metrov, kupci pa bodo na njegovih policah lahko izbirali med več kot 10.000 izdelki. V njem smo na novo zaposlili 25 oseb. Trgovski center bo odprt od ponedeljka do petka od 6. do 19. ure, ob sobotah pa od 6. do 13. ure.

Po formalnem delu, ki je zajemal slavnostni nagovor predstavnika našega podjetja, Darka Lovrenčiča in podžupana MO Slovenj Gradec, Bogdana Kutina, je sledila še predaja čeka Javnemu zavodu Vetrnica v vrednosti 500.000 tolarjev. Po predaji čeka sta Darko Lovrenčič in Bogdan Kutin slavnostno otvorila nov sodoben nakupovalni kompleks, ki bo tako obiskovalcem na voljo za ogled in nakupovanje. Dogodek je potekal ob spremljavi pestrega kulturno – zabavnega programa. Prisotne sta najprej pozdravila pihalni orkester Slovenj Gradec in mažoretna skupina OŠ Koroških jeklarjev.

Dodatne informacije:
Leonida PEVEC
tel.: 03 424 11 32
leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice