Odpiramo popolnoma prenovljen supermarket Tuš v Luciji

Jutri, 20. aprila bomo v Luciji na naslovu Liminjanska 107 odprli popolnoma prenovljeni supermarket Tuš. V prenovo objekta smo vložili kar 200 milijonov tolarjev. Novi supermarket, velikosti 1.100 m2, bo sedaj kupcem ponujal tudi dobro založeno postrežno mesnico in nadstandarden oddelek sadja in zelenjave. V neposredni bližini supermarketa pa bo poleg vse ostale ponudbe od maja poskrbljeno tudi za najmlajše, ki se bodo lahko igrali, zabavali, ustvarjali v organiziranih delavnicah ali praznovali svoj rojstni dan v otroškem kotičku ´Oslarija´.

Otvoritev novega trgovskega centra bo od 11.00 do 19.00 ure spremljal bogat zabaven program. Nastopili bodo harmonikar Viki Ašič, balonar in čarodej David, ob 16.30 uri se bodo gostje zabavali ob otroški glasbeni predstavi Nori orkester, v popoldanskih urah prepevali z Mambo kingsi in ob 18.00 noreli ob ritmih poskočne Špele in Špelce iz naše turbo folk skupine Atomik harmonik. Za vse obiskovalce smo pripravili tudi različne degustacije, vsi pa se bodo lahko okrepčali z okusnim bogračem in pečenim volom.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o novem trgovskem centru povedal: ˝Prenovljeni supermarket v Luciji je sodobno opremljen trgovsko prodajni objekt, ki poleg že poznane ponudbe kakovostnih izdelkov po ugodnih cenah, ponudbe izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebnih ugodnosti, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu, sedaj ponuja še mnogo več, moderno mesnico z raznovrstno ponudbo vedno svežega mesa, prenovljen oddelek ´Dežela zdravja´ in kotiček za najmlajše. V njem pa lahko opravite tudi vse majhne vsakodnevne opravke, se odpočijete od vsakodnevnega vrveža ali pa v prijetni družbi prijateljev in klepetu popijete popoldansko kavico.˝

V novem trgovskem centru bo za kakovostno ponudbo, prijazno storitev in zadovoljstvo strank od ponedeljka do sobote od 8.00. do 20.00 ure in ob nedeljah in praznikih od 8.00 do 13.00 ure skrbelo 36 zaposlenih.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec