Odpiramo nov market v Litiji

V sredo, 15. junija, se v Litiji na naslovu Ljubljanska cesta 9 odpira nov Tušev market. V objekt velikosti več kot 1230 m2 smo vložili kar 475 milijonov tolarjev.

V sredo, 15. junija, se v Litiji na naslovu Ljubljanska cesta 9 odpira nov Tušev market. V objekt velikosti več kot 1230 m2 smo vložili kar 475 milijonov tolarjev. Nova, moderna trgovina, ki se razteza na skoraj 600 m2, bo nadomestila staro Tuševo trgovino na naslovu Jerebova 6. Kupcem pa bo ponujala široko paleto izdelkov za vsakdanjo rabo, mesnico, bogat oddelek sadja in zelenjave in še mnogo drugega.

Aleksander Svetelšek nam je o investiciji povedal: ˝Veseli nas, da lahko sedaj tudi v Litiji ponudimo enak standard storitve, kot jo zagotavljamo drugod po Sloveniji. Prenovljena in posodobljena trgovina nam omogoča opravljanje storitev na najvišjem nivoju, česar kupcem na stari lokaciji nismo mogli ponuditi. Na 600 m2 prodajne površine lahko kupcem ponudimo vse, bogat oddelek sadja in zelenjave, mesnico, delikateso in dobro založen samopostrežni del. Z novo investicijo pa bo Litija dobila še nekaj več. V prostorih starega marketa se bo že v mesecu juliju odprla nova drogerija Tuš.˝

Market bo odprt med delavniki od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure. Za kakovostno ponudbo in prijazno postrežbo bodo tudi v novi trgovini skrbeli zaposleni iz starega marketa Tuš. Za udobje kupcev pa smo v Tušu poskrbeli s kar 50 parkirnimi mesti.

Uradna otvoritev trgovskega centra z bogatim zabavnim programom bo v sredo, 15. junija, in kot je v naši družbi že navada, se bodo tudi pri tej otvoritvi spomnili najmlajših. Ček v vrednosti 500 tisoč tolarjev bomo podarili Osnovni šoli Litija, enoti s prilagojenim programom, kjer bodo podarjena sredstva porabili za nakup učil in didaktičnih pripomočkov.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.