Odpiramo najsodobnejši market v Oplotnici

Jutri, 7. decembra, ob 11. uri na Partizanski 31a v Oplotnici odpiramo nov Tušev market, kjer bo na skoraj 800 m2 prodajnih površin kupcem na voljo več kot 8.000 visoko kakovostnih izdelkov živilskega in neživilskega segmenta …

Jutri, 7. decembra, ob 11. uri na Partizanski 31a v Oplotnici odpiramo nov Tušev market, kjer bo na skoraj 800 m2 prodajnih površin kupcem na voljo več kot 8.000 visoko kakovostnih izdelkov živilskega in neživilskega segmenta, pred marketom pa na razpolago še 70 parkirnih mest. Vrednost investicije, ki jo je izvedlo podjetje Vegrad d.d. iz Velenja, znaša 2,5 milijona evrov, z njo pa smo odprli 25 novih delovnih mest.

Tuš market v Oplotnici je najsodobnejši market, ki bo na skoraj 800 m2 prodajnih površin prebivalkam in prebivalcem občine Oplotnica ponujal pester živilski in neživilski program. V nadstandardnih oddelkih mesnice, delikatese, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva bo kupcem na voljo več kot 8.000 kakovostnih in vedno svežih izdelkov. Z lastno dopeko jim bomo vsak dan nudili vedno svež kruh, zanje pa bomo dnevno pripravljali tudi gotove pečene mesne jedi. V pestrem neživilskem segmentu bodo kupcem na voljo številni izdelki za dom, gospodinjski aparati in pripomočki ter tekstil.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o novi trgovski pridobitvi dejal: »Ponosni smo, da je nov Tušev market najsodobnejša trgovina z živilskim in neživilskim segmentom v Oplotnici. Je odraz naših prizadevanj, da svojo kakovostno ponudbo po najboljših cenah še bolj približamo svojim kupcem. Prepričan sem da bodo kupci zaznali rezultate nenehnih izboljšav, ki dvigujejo standarde na vseh poslovnih področjih v Skupini Tuš.«

Ob otvoritvi bo Tušev donacijski ček v vrednosti 1.000 evrov prejela ravnateljica Vrtca Prihova, gospa Ivana Leskovar, donirana sredstva pa bodo v tamkajšnjem vrtcu porabili za ureditev otroškega igrišča. Z vstopom v novo lokalno okolje se že tradicionalno zahvalimo lokalni skupnosti za prijazen sprejem medse in namenjamo finančna sredstva za lokalne šole, vrtce in druge institucije, ki skrbijo za izobraževanje, vzgojo in zdravstveno varstvo otrok.

Jutrišnja otvoritev se bo pričela z nastopom pihalnega orkestra KD Oplotnica, ki mu bo sledil uradni del s prerezom traku in podelitvijo donacijskega čeka. Po prvem obisku svoje nove trgovine se bodo lahko obiskovalci okrepčali z bogračem, čakajo pa jih tudi številne degustacije priznanih dobaviteljev. V pestrem spremljevalnem dogajanju si bodo lahko z nagradnimi igrami, med katerimi bo tudi kolo sreče, priigrali kakšno zanimivo nagrado, najmlajše pa bo zabaval balonar in čarodej Jole Cole. Vrhunec otvoritvenega dogajanja se bo zgodil ob 17. uri z nastopom Rebeke Dremelj.

Nov Tuš market v Oplotnici bo za kupce odprt vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure. Za njihovo ugodje pa smo v Tušu zagotovili tudi 70 parkirnih mest.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več