Odmevna otvoritev Planeta Tuš na Dolenjskem

Otvoritveno svečanost Planeta Tuš v Novem mestu so popestrili nastopi znanih slovenskih in tujih glasbenih skupin, kot so Čuki, Natalija Verboten in Parni Valjak

22Otvoritveno svečanost Planeta Tuš v Novem mestu so popestrili nastopi znanih slovenskih in tujih glasbenih skupin, kot so Čuki, Natalija Verboten in Parni Valjak

Popoldan, 3. september 2003 v Novem mestu je bil v znamenju dobre zabave, druženja in nakupovanja. Na Topliški cesti 2 se je zbralo veliko število ljudi, ki so ob spremljavi bogatega kulturno – zabavnega programa proslavili otvoritev Planeta TUŠ.

Velika otvoritvena slavnost centra se je pričela ob 17. uri, s pozdravnim nagovorom direktorja našega podjetja, Aleksandra Svetelška, predajo simboličnega čeka ob izgradnji otroškega igrišča in govorom župana Mestne občine Novo mesto, mag. Boštjana Kovačiča. Sledil je otvoritveni show s plesnimi nastopi na strehi novega centra, spusti dekorativnih balonov, dimnih bomb ter konfetov. S tem se je Planet Tuš tudi uradno odprl za vse, ki so si želeli center od bližje ogledati, opraviti nakupe v Tuševem supermarketu ali obiskati prve kino predstave.

23Na zunanjih parkiriščih so za zabavo poskrbeli Čuki in Natalija Verboten, ob 21. uri pa se je s spektakularnim prihodom, na motorjih Harley Davidson, pričel koncert hrvaške glasbene skupine Parni Valjak. Za vse obiskovalce je bil na prireditvenem prostoru na voljo tudi pečen vol in najboljši slovenski bograč.

Obiskovalcem so v Planetu Tuš na voljo sodoben supermarket, pet vrhunsko opremljenih kinodvoran z 982 sedeži, Planet bar z biljard klubom in igralnico z video igricami, pizzerija ter kavarna. Nov nakupovalni center z multikinom sodi v kompleks objektov projekta Portoval, v sklopu katerega smo, v sodelovanju z družbo Real in Mestno občino Novo mesto, pomagali urediti tudi novo javno otroško igrišče, na katerem so nekatera igrala primerna tudi za igro invalidne mladine.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice