Odločen ´ne´ dvigu cen dobaviteljev

V družbi Engrotuš smo odločno zavrnili zahtevo dobaviteljev po dvigu cen živilskih izdelkov.

V družbi Engrotuš smo odločno zavrnili zahtevo dobaviteljev po dvigu cen živilskih izdelkov. Že pred časom smo se namreč zavezali, da sami cen izdelkov na svojih policah ne bomo dvigovali, hkrati pa ne bomo dopustili neupravičenega dvigovanja cen s strani dobaviteljev.

V zadnjih treh mesecih tako nismo potrdili podražitve več kot 700 izdelkom različnih blagovnih skupin – moka, kruh, pecivo, mlevski izdelki, mlinci, testenine, drobtine. Zaradi neupravičenosti dviga cen pa smo zavrnili nove cenike kar sedmim svojim dobaviteljem: Klasju, Koroškim pekarnam, Mlinotestu, Pekarni Boč, Pekarni Srček, Ptujskim pekarnam, Žitu. Ti namreč niso znali pojasniti razloga za dvig cen, kljub temu da na primer ceni pšenice in nafte na svetovnem trgu v zadnjem obdobju padata.

Zaradi zavrnitve novih cenikov je verjetno, da bodo določeni izdelki na policah naših trgovin desortirani. Vendar pa obljubljamo, da bomo svojim kupcem kljub temu zagotavljali druge primerljive izdelke.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.