Odločen ´ne´ dvigu cen dobaviteljev

V družbi Engrotuš smo odločno zavrnili zahtevo dobaviteljev po dvigu cen živilskih izdelkov.

V družbi Engrotuš smo odločno zavrnili zahtevo dobaviteljev po dvigu cen živilskih izdelkov. Že pred časom smo se namreč zavezali, da sami cen izdelkov na svojih policah ne bomo dvigovali, hkrati pa ne bomo dopustili neupravičenega dvigovanja cen s strani dobaviteljev.

V zadnjih treh mesecih tako nismo potrdili podražitve več kot 700 izdelkom različnih blagovnih skupin – moka, kruh, pecivo, mlevski izdelki, mlinci, testenine, drobtine. Zaradi neupravičenosti dviga cen pa smo zavrnili nove cenike kar sedmim svojim dobaviteljem: Klasju, Koroškim pekarnam, Mlinotestu, Pekarni Boč, Pekarni Srček, Ptujskim pekarnam, Žitu. Ti namreč niso znali pojasniti razloga za dvig cen, kljub temu da na primer ceni pšenice in nafte na svetovnem trgu v zadnjem obdobju padata.

Zaradi zavrnitve novih cenikov je verjetno, da bodo določeni izdelki na policah naših trgovin desortirani. Vendar pa obljubljamo, da bomo svojim kupcem kljub temu zagotavljali druge primerljive izdelke.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več